REZİL Fenerbahçe !!!

Verilen penaltıya say...

Adam hâlâ "Bu sene şampiyonuz" ve "En iyi kadroya sahibiz" falan diyebiliyor.

7 senenin birikmişi, hâlâ bir şey olmamış gibi sağa sola televizyonlara falan çıkıyor.
Bir şey olmadı zaten çıkması gayet normal adam fenerbahçenin başkanı

Bir şey olmadı zaten çıkması gayet normal adam fenerbahçenin başkanı

Aziz Yıldırım ya da Dursun Özbek'i ne zaman normal zamanlarda televizyon kanallarında gördün? Hiç bir zaman. :D Bu herif gündemde kalmak için elinden geleni yapıyor.

Hocam Fenerbahçeliyim sonda isterse 5 penaltı verilmesin biz alanyaspor gibi bir kulübe kendi evimizde ilk yari en az 3 sayi fark atamyorsak şampiyon filan olamayiz
gsry 1 gol farkla penlıtlarlan şampiyono luyo şampıyon olmak meseledeğil avurpada başarı mesele bu ligde kimin borusu öterse o şmapiyon olur rahat rahat

gsry 1 gol farkla penlıtlarlan şampiyono luyo şampıyon olmak meseledeğil avurpada başarı mesele bu ligde kimin borusu öterse o şmapiyon olur rahat rahat
Onu besverinde o irfanın yediği goller ney böyle ya ilk gol dibinden geciyor g*tunu sağa cekse kurtarcak ikincisine söylenecek laf yok artık bilerek yapıyor gibi geliyor bana yani önemli bir maçta son dk larda isterse top çok yavaş gelsin yinede topu sert bir şekilde tutmali dikkatli olmali

Onu besverinde o irfanın yediği goller ney böyle ya ilk gol dibinden geciyor g*tunu sağa cekse kurtarcak ikincisine söylenecek laf yok artık bilerek yapıyor gibi geliyor bana yani önemli bir maçta son dk larda isterse top çok yavaş gelsin yinede topu sert bir şekilde tutmali dikkatli olmali
bilerek yapıyo zaten ederson alındı ya inat aklınca intikam alıyor. okumamış futbolcu almayacaksın takıma

Rezil bir maçtı. Semedo çıkarken bağırdım kesin mert gol yedirecek diye. Son dk gördük. Bu takımda olmaması gereken çok isim var.

Ali Koç:

“Kumarda yakalanan adamı VAR direktörü yapıyorlar. FIFA kokartı takan adamın yabancı dili yok.

Pazartesi seçim olmasa biz binlerce kişiyle Federasyon’a yürürdük. Benim hesaplaşmam yeni başlıyor. Artık yeter!

Biz olalım olmayalım, bu çocuklar şampiyon olacak.”

Muazzam bir adam ya...

Bir de böyle bir bilgi var.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçim çalışmalarını durdurduğunu ve yarın tüm Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’na gideceğini açıkladı.

Başkanım yine bir şeyler deniyor. <3 @Ali Koç

Ali Koç:

“Kumarda yakalanan adamı VAR direktörü yapıyorlar. FIFA kokartı takan adamın yabancı dili yok.

Pazartesi seçim olmasa biz binlerce kişiyle Federasyon’a yürürdük. Benim hesaplaşmam yeni başlıyor. Artık yeter!

Biz olalım olmayalım, bu çocuklar şampiyon olacak.”

Muazzam bir adam ya...

Bir de böyle bir bilgi var.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçim çalışmalarını durdurduğunu ve yarın tüm Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’na gideceğini açıkladı.

Başkanım yine bir şeyler deniyor. <3 @Ali Koç
Allahın izniyle bu takımı fblilerin eline bırakmayacağız <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri