240mm Sıvı Soğutma - Sepette 1.559,20 TL

Bime

80+
Reaksiyon skoru
41
Daha ucuza sıfır 240mm sıvı soğutma yok. Büyük fırsat.
Trendyol Plus'a Özel
55 liraya Trendyol Plus alırsanız 1.949 TL yerine 1.559,20 TL fiyata sıvı soğutmayı satın alabilirsiniz.
Bu fiyata thermalright kule tipi alır keyfime bakarım açıkçası.

Böyle bir sıvı soğutma alacağınıza ya Thermalright Peerless Assassin falan alın (çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook daha iyi) ya da hiçbir şey almayın :)

Daha ucuza sıfır 240mm sıvı soğutma yok. Büyük fırsat.
Trendyol Plus'a Özel
55 liraya Trendyol Plus alırsanız 1.949 TL yerine 1.559,20 TL fiyata sıvı soğutmayı satın alabilirsiniz.
Büyük firsat derken sadece fiyatı baz alinmaz bütünü ile degerlendirilir. İndirim paylaşırken düzgün açıklama yapın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bime
Kaliteli bir kule tipi ortalama sıvı soğutmadan daha iyi soğutur

Bu fiyata thermalright kule tipi alır keyfime bakarım açıkçası.
Kesinlikle katılıyorum.
Adı sanı belli olmayan ucuz sıvı soğutmaları asla kullanmayın. Sıvı sızmasında bilgisayarınızı bozarsınız. Bu bütçeye çok daha iyi soğutan hava soğutma alınır

Büyük kule tipi soğutucular kalorifer gibi ısınıyor ve genellikle ekran kartına birkaç mm mesafeye kadar yakın oluyor. Bu da üst seviye ekran kartınız varsa Gpu Hotspot sıcaklığının 100 dereceye yükselmesine neden olabilir.
Bu yüzden sıvı soğutmanın sıcak parçası ekran kartından uzağa takıldığı için, ekran kartı sıcaklığını hava soğutmaya kıyasla düşürür diye düşünüyorum.

Ben sıvı soğutmayı aldım. Gelince hava soğutmayla karşılaştırmalı inceleme konusu açacağım. Kötüyse iade ederim.

TR Burst Assassin TL120-C12C bu ürüne göre daha iyi bir tercih olur. Hem çok büyük değil hemde 6x nikel kaplama bakır borulu performansı çok iyidir. Bu ürün nedense düşündürüyor incelemesi falan varsa paylaşırsanız güzel olur. Riske girip illede sıvı soğutma olsun diyip alan olursa tecrübelerini merak ederiz.

Geri