Mchose g3Mousem bozulduğu için yeni bir mouse arayışında tüm bütçem 1300 civarında şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Aklımda aslında bir tane model var steelseries aerox 3 modeli onu önerir misinizArkadaşın dediği gibi G3 olabilir. Ama kablosuz şart değilse tercihim bu olurdu.
![]()
NZXT Lift 2 Symm Beyaz 8K Hz NVIDIA Reflex Uyumlu Gaming Mouse
NZXT Lift 2 Symm Beyaz 8K Hz NVIDIA Reflex Uyumlu Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eskidi artık dostum onlar.Aklımda aslında bir tane model var steelseries aerox 3 modeli onu önerir misiniz
Yani evet. NZXT de 8k raporlama var. 8K kullanamazsın ama 4k kullanırsın. O yüzden o çok daha cazip özellikle FPS oynuyorsan.Peki sizce bu bütçeye alabileceğim mouseler bunlarmidir
Yani bütçem o kadar olsaydı ben NZXT yi tercih ederdim. Kablosuz kablolu çok fark etmiyor çünkü benim için. Mesela şuan bile kendi mousem şarja takmıştım öyle kalmış hala kabloluda duruyor.Fpsle aram çok yok aslında
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icinYani bütçem o kadar olsaydı ben NZXT yi tercih ederdim. Kablosuz kablolu çok fark etmiyor çünkü benim için. Mesela şuan bile kendi mousem şarja takmıştım öyle kalmış hala kabloluda duruyor.