Amd ryzen 7 7800x3d li sistem toplama

Egqe

80+
Reaksiyon skoru
12
Başlıktaki gibi.İşlemci büyük ihtimalle bu olucak toplam 50 k bütçem var yardımcı olabilir misiniz?
1080 p fps oyunları oynadığım için işlemciyi güçlü tutuyorum ama ekran kartı konusunda çok kararsızım,bu fiyata DDR 5 li kaliteli bir sistem toplanır mı?
0 dan toplayacağım ssd kasa herşeyi.

Başlıktaki gibi.İşlemci büyük ihtimalle bu olucak toplam 50 k bütçem var yardımcı olabilir misiniz?
1080 p fps oyunları oynadığım için işlemciyi güçlü tutuyorum ama ekran kartı konusunda çok kararsızım,bu fiyata DDR 5 li kaliteli bir sistem toplanır mı?
7800x3D + 9060XT bi sistem alırsın 50bin bandını geçmeden 1080p’de tam işini görecek kıvamda olur fpsciysen

7800x3D + 9060XT bi sistem alırsın 50bin bandını geçmeden 1080p’de tam işini görecek kıvamda olur fpsciysen
Rainbow oynadığım için işlemciyi güçlü tuttum ama tam bir fiyatıni bulamadim.Biraz daha ucuz ve yakın performansta önerebileceğiniz var mı hocam?
Hazır olarak şu gözüme çarptı
Ama işlemcisi 7500F

Rainbow oynadığım için işlemciyi güçlü tuttum ama tam bir fiyatıni bulamadim.Biraz daha ucuz ve yakın performansta önerebileceğiniz var mı hocam?
Ama işlemcisi 7500F
Bu sistemin hakkı 1440p diyebilirim. Sizin amacınız 1080p’de fps oyunlarında yüksek fps almak ise x3D almanız gerek. Bu sistem 1440p için alıp 5 yıl arkana bakmamak için

Ama işlemcisi 7500F
kart fazla güçlü işlemci düşük karta göre. 1080p için @schuma_ hocamın da dediği gibi 7800x3d + 9060xt çok daha mantıklı

Peki 0 dan her şey dahil yardımcı olabilir misiniz?7800 x3d nin fiyati hiç sabit değil,bazı yerlerde 30 a bile bulunuyor.Bidaz daha ucuz ve yakin performanslisini onerir misinz?

Peki 0 dan her şey dahil yardımcı olabilir misiniz?7800 x3d nin fiyati hiç sabit değil,bazı yerlerde 30 a bile bulunuyor.Bidaz daha ucuz ve yakin performanslisini onerir misinz?
9700x olur ama cs gibi önbellek canavarı oyunlar için 7800x3d ile arasındaki farka değebilir

1080p için 7800x3d altına düşme. 13K civarına indirimle çok rahat denk getirirsin.

~ 7800x3D
~ Asus Prime B650M-R
~ Patriot Viper 2x16 CL30 milli ramlerimiz
~ 1TB gen4 indirimde yakaladığın bir ssd
~ Phantom Spirit soğutucu
~ 9060XT 16GB indirimde olan herhangi bir modeli

1080p için 7800x3d altına düşme. 13K civarına indirimle çok rahat denk getirirsin.

~ 7800x3D
~ Asus Prime B650M-R
phantom spiritte de milli soğutucu diye bekledim

~ 7800x3D
~ Asus Prime B650M-R
Hocam çok teşekkür ederim ama bu illet işlemcinin fiyatı her sitede değişiyor çogunda da kutulu olarak kalmamış.

phantom spiritte de milli soğutucu diye bekledim
Patriot varyasyonları var diye milli olanı dedim 😄 Phantom Spirit belli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok teşekkür ederim ama bu illet işlemcinin fiyatı her sitede değişiyor çogunda da kutulu olarak kalmamış.
Kutulu almanıza gerek yok ki. Sadece kutu için ~5K farka değmez. Boş kutusunu sarı sitede satıyorlar lazımsa dekor için falan alabilirsinix

Kutu havalı duruyordu ama bu kadar fark olduğunu bilmiyorudum peki 2.el bakilir mi?

Geri