Yardım Beyaz Anakart Önerisi

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,399
Bütçe
12000
Dostlar aktif olarak MSI pro B650-S wifi kullanıyorum.
Arkadaşa verip kendime yeni anakart arıyorum.
Beyaz ve 3 M2 ssd yuvalı bir anakart arıyorum.
Bütçem ikinci el dahil 10-12 bin.

Hunharca güzel 🫠

Dostlar aktif olarak MSI pro B650-S wifi kullanıyorum.
Arkadaşa verip kendime yeni anakart arıyorum.
Beyaz ve 3 M2 ssd yuvalı bir anakart arıyorum.
Bütçem ikinci el dahil 10-12 bin.
B650 rog b850 rog düşürürsen olabilir x870 asrock pro rs indirimde olabilir bulursanız x870 aorus alın geçin en estetik olan bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar her türlü işini görür b650 rog da kaç m2 var hatırlamıyorum ama indirimde aorus veya rog düşürürsen tadından yenmez

2.elde gigabyte aorus x870 elite ice kovalayabilirsin yada aynı modelin varsa b850 sıfır
13-13.5k oluyor düşersede aorus serisi b850

Hunharca güzel 🫠
Bu g modeli ve itx aorus var bu ikisi muazzam ya umarım bir gün şunlardan biriyle sistem toplarım şöyle küçücük

Son düzenleme:

Eğer ki düşünürsen Buda güzel 4 m2 slotu 2 si doğrudan işlemciye bağlı 2 si prom21 den bağlı ama şarta bağlı olabilir biraz bakındım ama göremedim ayrıca 14 faz 80 amper vram var tek eksisi tam beyaz değil ve tüm herşeyi realtek yapabiliceğin en iyi şey b650-b850rog düşürebilirsen x870 aorus olur 9800x3d takmıyacaksan x870 asrock pro rs olur

Abi bu Asusun servisi h güven vermiyor, gigabyte’ın müşteriler ile arası nasıl acaba ?

B650 rog b850 rog düşürürsen olabilir x870 asrock pro rs indirimde olabilir bulursanız x870 aorus alın geçin en estetik olan bu

13-13.5k oluyor düşersede aorus serisi b850
Bildiğim kadarıyla en beyaz gigabyte aorus serisi asus rog b650a kullandım oda güzel kart ama sistemi sattım tekrardan yavaştan indirim kovalayarak dikmeye başlıyorum gigabyte aorus serisi almayı düşünüyorum

X870 elite ice bende kovalıyorum çok iyi anakart bence
Prosu daha iyide stokta kalmadı 25k.falan çekiyorlar

Bildiğim kadarıyla en beyaz gigabyte aorus serisi asus rog b650a kullandım oda güzel kart ama sistemi sattım tekrardan yavaştan indirim kovalayarak dikmeye başlıyorum gigabyte aorus serisi almayı düşünüyorum

Prosu daha iyide stokta kalmadı 25k.falan çekiyorlar
Benim sistemde x870 aorus var

Geri