Çözüldü✓ Gametech PSU 1000W Satın aldım

ne diyelim hayırlı olsun kaça aldın
4000 Liraya satın aldım hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OEM üreticisini ve modelini bilmeden bu kanıya nasıl vardınız? Belki powerboost warrior modeli gibidir bilemem ama bu şekilde bunları söylemeniz doğru değil.
Yani powerboost warrior modeli ile dediğim PSU'nun ne gibi bir alakası var Yusuf hocam ?

içi açılmadıysa veya garantinin gitmesine sebep olan o sticker söküldüyse garanti dışı kalır aksi takdirde 2 yıl garantisi vardır
sticker dediğiniz hangisi hocam ?

Yani powerboost warrior modeli ile dediğim PSU'nun ne gibi bir alakası var Yusuf hocam ?
Powerboost warrior modelinin OEM üreticisi SAMA adlı bir üretici. O modelde sağlam sayılır. Bu sebeple dedim belki buda öyledir fakat bilmeden iyi olduğunu bilemeyiz.

Powerboost warrior modelinin OEM üreticisi SAMA adlı bir üretici. O modelde sağlam sayılır. Bu sebeple dedim belki buda öyledir fakat bilmeden iyi olduğunu bilemeyiz.
Tabi hocam lakin benim test ettiğim kadarıyla her hangi bir anormal bir problem görmedim yani demek istediğim gametech markası TR'de pek sıcak bakılmadığı için ilk zamanlarda bende öyle baktığım için ve şimdi deneme fırsatım olduğu için beğendiğimi söylemek istedim belki almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim diyerekten.

Tabi hocam lakin benim test ettiğim kadarıyla her hangi bir anormal bir problem görmedim yani demek istediğim gametech markası TR'de pek sıcak bakılmadığı için ilk zamanlarda bende öyle baktığım için ve şimdi deneme fırsatım olduğu için beğendiğimi söylemek istedim belki almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim diyerekten.
Zaten çoğu çöp PSU'da çalışıyor hocam. O şekilde pek bir şey anlamanız mümkün değil. Ki hadi diyelim performansı iyi olsun belki iç bileşenleri vasattır.

Zaten çoğu çöp PSU'da çalışıyor hocam. O şekilde pek bir şey anlamanız mümkün değil. Ki hadi diyelim performansı iyi olsun belki iç bileşenleri vasattır.
İç bileşenleri vasat olan PSU'lar genelde direk kendini belli ediyor hocam çünkü öyle bi olay yaşamıştım :D

sticker dediğiniz hangisi hocam ?
etiket hocam genelde vida deliklerinin üzerinde olur deliği kapatır eğer içi açılacaksa o etiketinde delinmesi veya çıkartılması lazım çıkartılırsa ürün açılmış anlamına gelir buda garanti dışı kalmasına neden olur

İç bileşenleri vasat olan PSU'lar genelde direk kendini belli ediyor hocam çünkü öyle bi olay yaşamıştım :D
Belli olmaz. 5000TL seviyesinde bir PSU'nun içindeki, en azından bulk kapasitörlerin japon olması gerekli. Değilse alınabilirliği gider yine.

Belli olmaz. 5000TL seviyesinde bir PSU'nun içindeki, en azından bulk kapasitörlerin japon olması gerekli. Değilse alınabilirliği gider yine.
Bazı markalarda japon var'da ne oluyor hocam ? sorun çıkarabiliyor.

Uzun ömürlü oluyor. ESR değerleri daha düşük oluyor.
Japon bileşenler kaliteli olabiliyor ama her japon bileşeni, her PSU’yu otomatik olarak uzun ömürlü yapmaz.Tasarım, soğutma, ve kullanılan diğer malzemeler de çok etkili.

@Volta
Sen git teknobiyotik ile konuş garantin varken PSU baksınlar.
İletişime geçtim.

Japon bileşenler kaliteli olabiliyor ama her japon bileşeni, her PSU’yu otomatik olarak uzun ömürlü yapmaz.Tasarım, soğutma, ve kullanılan diğer malzemeler de çok etkili.

İletişime geçtim.
Zaten kapasitörler uzun ömrülü oluyor PSU değil. Genelde ilk patlayanlar kapasitörler oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,488
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri