SAYISAL 40K SIRALAMA YAPMAK?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar sayısalda 200k ile mezuna bıraktım sizce 1 senede 40k yapılabilir mi günde 8-9 saat çalışıyorum, Ocak gibi ayt konuları bitiyo tytde şuan 75 net falan yapıyorum? (son 1 aya bazı tyt konularını bıraktım son 1 ayda +10 net falan daha gelecek)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar sayısalda 200k ile mezuna bıraktım sizce 1 senede 40k yapılabilir mi günde 8-9 saat çalışıyorum, Ocak gibi ayt konuları bitiyo tytde şuan 75 net falan yapıyorum? (son 1 aya bazı tyt konularını bıraktım son 1 ayda +10 net falan daha gelecek)
Yaparsin gunde 8-9 saat calisarak onun cok daha iyisini de yaparsin. Tabi verimli geciriyorsan o saatleri

bence şu an 75 tyt neti iyi daha da geliştirebilirsin ocağa kadar.
bence olur o kadar ulaşılmayacak bir hedef değil.

Yapılır neden olmasın ama sadece o civarda da bölüm düşünme. Alternatifin olsun sonra gereksiz yere üzülürsün.

Yaparsin gunde 8-9 saat calisarak onun cok daha iyisini de yaparsin. Tabi verimli geciriyorsan o saatleri
Hocam işte ayt başladım ayt matematikte Mert hocadan 1.5 gün bitiriyorum fizikte 1 gün bitiriyorum full 2 kitapla fizik ve matta çalıştığım yerlerin soruları çözüyorum( zaten bu günde 8 saati alıyor). Her pazarda haftalık tekrar yapıyorum, iki günde bir sabah 5.30da kalkıp kütüphaneye gidene kadar tyt kimya çalışıyorum o da aradan çıksın extra haftanın 3 günü 10 soru problem 4 günüde 15 soru geometri çözüyorum yani verimsiz geçmiyor. Bu arada tyt adına Matta pkob-kümeler, geometride dörtgenler ve sonrası ( analitik hariç) fizikte optik elektrik ve dalgalar son aya attım sence mantıksız mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri