kötü dueuyo hocam bende parçaları satıp beyaz parçalara geçtim nisbeten. ve beyaz kasa beyaz fan bi yerden sonra sararıyoher şey siyah beyaz kasa ekran kartını beyaz almadım siyah aldım sizce kötü olurmu?
kötü dueuyo hocam bende parçaları satıp beyaz parçalara geçtim nisbeten. ve beyaz kasa beyaz fan bi yerden sonra sararıyoher şey siyah beyaz kasa ekran kartını beyaz almadım siyah aldım sizce kötü olurmu?
Ben değiştiremem artık maalesef soru yok ya ilerde siyah setupa geçersem çok daha iyi olur bence iki üç ekleme ile beyaz kasaya iyi olurkötü dueuyo hocam bende parçaları satıp beyaz parçalara geçtim nisbeten. ve beyaz kasa beyaz fan bi yerden sonra sararıyo
yok yok alma alma almaYani böyle... Üst ve arka fanı rgb hayal et![]()
Benim kasa da böyle şuanyok yok alma alma alma
Tamamdır+ 2 kablo daha bağladım o kadarWay hocam baya harcamışın tam halini boş kaldıığın zaman atarsan çok merak ettim
İyi hoş duruyoryok yok alma alma alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim kasa da böyle şuan
Ekran kartını değişicem beyaz alırım belki duruma göre. Bide anakartla ekran kartına strimer kablo alıcam
anakart atx bulamadım bütçeme göre kasaya küçük geldi kablolar çok ortada duruyoİyi hoş duruyor
Evet biraz daha geniş olsa daha iyi olabiliranakart atx bulamadım bütçeme göre kasaya küçük geldi kablolar çok ortada duruyo
Sigara vs. içilmiyorsa sararması zor. Çok kalitesiz olması lazım.kötü dueuyo hocam bende parçaları satıp beyaz parçalara geçtim nisbeten. ve beyaz kasa beyaz fan bi yerden sonra sararıyo
Kaslı durmuş güzel, nitro+ ekran kartına hastayım da işteyok yok alma alma alma
Benim kasa da böyle şuan
Ekran kartını değişicem beyaz alırım belki duruma göre. Bide anakartla ekran kartına strimer kablo alıcam
istiyorumyok yok alma alma alma
valla bence hiç iyi durmuyo ben pişmanım siyah kasaya geçerim heralde bütçe müsait olursaher şey siyah beyaz kasa ekran kartını beyaz almadım siyah aldım sizce kötü olurmu?