Siyah parçalar beyaz kasada kötü durur mu?

her şey siyah beyaz kasa ekran kartını beyaz almadım siyah aldım sizce kötü olurmu?
kötü dueuyo hocam bende parçaları satıp beyaz parçalara geçtim nisbeten. ve beyaz kasa beyaz fan bi yerden sonra sararıyo

kötü dueuyo hocam bende parçaları satıp beyaz parçalara geçtim nisbeten. ve beyaz kasa beyaz fan bi yerden sonra sararıyo
Ben değiştiremem artık maalesef soru yok ya ilerde siyah setupa geçersem çok daha iyi olur bence iki üç ekleme ile beyaz kasaya iyi olur

Yani böyle... Üst ve arka fanı rgb hayal et🤣

Ekler

• 17583800918532649268343951999500.webp
    17583800918532649268343951999500.webp
    1,013.1 KB · Hit: 20

Ekler

• 3358.webp
    3358.webp
    425.9 KB · Hit: 21
yok yok alma alma alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kasa da böyle şuan

Ekran kartını değişicem beyaz alırım belki duruma göre. Bide anakartla ekran kartına strimer kablo alıcam
İyi hoş duruyor

Benim Anakart siyah hafif gri beyaza yakışmazdı zaten

anakart atx bulamadım bütçeme göre kasaya küçük geldi kablolar çok ortada duruyo
Evet biraz daha geniş olsa daha iyi olabilir

yok yok alma alma alma

Benim kasa da böyle şuan

Ekran kartını değişicem beyaz alırım belki duruma göre. Bide anakartla ekran kartına strimer kablo alıcam
Kaslı durmuş güzel, nitro+ ekran kartına hastayım da işte :D sleek istiyorum modern

Kaslı duran sistem yapacaksan siyah kasa biraz metalik parçalar ve mor rgb :ROFLMAO:
yok yok alma alma alma
istiyorum :D Lian Li fanları alacaktım da dün, fan kıyaslamalarına baktım, söylendiği değer verilmiyor ama hala en iyi fanlardan gibi, artic p14 max fln dan daha iyi. İçimde savaş verirken bir bakmışım saat 2 yi geçti :ROFLMAO:

valla bence hiç iyi durmuyo ben pişmanım siyah kasaya geçerim heralde bütçe müsait olursa

Böyle siyah beyaz karışık bence çok iyi duruyor

Ekler

• Screenshot_20250920-194506.webp
    Screenshot_20250920-194506.webp
    106.7 KB · Hit: 17
Geri