Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Arkadaşlar throne raito reflex alsam 1400 TL'ye scroll sorunu yaşar mıyım sizce ??
Uzun süreli kullananlar yorumlarını paylaşabilirler mi

beyler throne kullanıyorum da ben dpı yı 1200 den aşağı düşüremedim. bi driver indirdim oradada yapamadım nasıl yapılır bilen varmı

beyler throne kullanıyorum da ben dpı yı 1200 den aşağı düşüremedim. bi driver indirdim oradada yapamadım nasıl yapılır bilen varmı
Raito uygulamasında sağ üstte farklı renklerde barlar var. Çift tıkla, istediğine 50-26000 arasında değer verebiliyorsun.
resim_2025-09-21_103622067.webp

Alınır mı amazonda şu an indirimde 1250 tl. Hali hazırda ajaj vsr ama yedek olsun diye almak istiyorum

Alınır mı amazonda şu an indirimde 1250 tl. Hali hazırda ajaj vsr ama yedek olsun diye almak istiyorum
Valla kullananlara sormak lazım ama Throne un klavyesini almıştım aşırı da memnundum 2. ayında mı 3. ayında mı ne bazı tuşlar basmamaya başlamıştı. Mouse da da aynı problemler var mıdır acaba?

Valla kullananlara sormak lazım ama Throne un klavyesini almıştım aşırı da memnundum 2. ayında mı 3. ayında mı ne bazı tuşlar basmamaya başlamıştı. Mouse da da aynı problemler var mıdır acaba?
garantiye mi gönderdiniz hocam süreç nasıl oldu?

garantiye mi gönderdiniz hocam süreç nasıl oldu?
Amazon üzerinden almıştım hocam, iade ettim. Normalde iade süresini aşmıştı, Hepsiburada dan falan almış olsam %99 garantiye göndertirlerdi. Amazon sağolsun uğraştırmadan iade aldı

Amazon üzerinden almıştım hocam, iade ettim. Normalde iade süresini aşmıştı, Hepsiburada dan falan almış olsam %99 garantiye göndertirlerdi. Amazon sağolsun uğraştırmadan iade aldı
haklısınız hocam hepsiburadada thh dışında işiniz zordu amazonda iade daha kolay. ama aldığın fiyattan iade oluyor tabi 1 sene önce aldıysan sıkıntı mesela

Kesinlikle yok, kablo, bt, dongle her şekilde kullandım. Her ürünün kusuru vardır sayacak olursak: bilgisayardan 3m falan uzaklaşıp araya nesneler sokunca dongle ile bağlantısı yarım yamalak çekiyor. Tuşlara çok sert ve aynı anda basınca birbirlerine değiyorlar. Onun harici bir şey yok gibi. Paşalar gibi kullanıyoruz ya.

Geri