Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Başkan sen kendi mousunu üretmişsin :D
Bu mouse'u hayvan gibi modladım, encoderın tetiklenme problemini de çözdüm. Tuşları biraz kesmeniz gerekiyor, yoksa fazla basınca tekerleğe çarpıyor. Kısaca Mouse'ın her yerini kesip biçmek gerekiyor. çok iyi düşünülmemiş. Özellikle tuşlar, pre-travel sallanma gibi konular.
Ayrıca plastik kalitesi hafif düşük, çok ince olduğundan biraz güç uygulayınca mouse içine göçüyor. Bunun için güçlendirici destekler vs. yapıştırdım, gereksiz kısımları dremel ile kestim. Ekranı söktüm, bir işe yaramıyor zaten.

Ekrandan Pil seviyesine bakıyorum diyorsanız da pil az kalınca 125 Hz'e düştüğü için şarj etmem gerektiğini anlayabiliyorum. DPI 800 sabit, DPI tuşlarında macro var. Kullanmıyorum, ekran gereksiz ağrılık yani. DPI butonları biraz yukarıda kaldığı için onları da kesip içeri aldım, daha düşük bir seviyede artık, yanlışlıkla tıklamak mümkün değil.

ajazz mı alınır bu mu bunun avantajı oled ekran ajazzın şarj docku

ajazz mı alınır bu mu bunun avantajı oled ekran ajazzın şarj docku
Ajazz tabii ki, 159 Apex var, her iki cihazı da 1000Hz'de kullanıyorum. Throne'un en büyük problemi clickleri ve malzeme kalitesi. Ajazz ise taş gibi, gram esneme yok ve hafif. Boyut olarak iki cihaz da benzer fakat Throne Ergo olduğu için ele daha iyi oturuyor. Ajazz'da 0.7 mm LOD olması en büyük avantaj, daha düşük LOD daha hızlı mouse'u indirip kaldırmaya yarıyor.
Throne'u oled ekranı var diye almayın, bir kere bile bakmıyordum, en son komple söktüm boşuna şarj yiyor. Şarj süresi 2 haftadan bir aya çıktı.
Bluetooth performansında bu arada Throne daha iyi, daha düşük gecikme var.

Bu mouse'u hayvan gibi modladım, encoderın tetiklenme problemini de çözdüm. Tuşları biraz kesmeniz gerekiyor, yoksa fazla basınca tekerleğe çarpıyor. Kısaca Mouse'ın her yerini kesip biçmek gerekiyor. çok iyi düşünülmemiş. Özellikle tuşlar, pre-travel sallanma gibi konular.
Ayrıca plastik kalitesi hafif düşük, çok ince olduğundan biraz güç uygulayınca mouse içine göçüyor. Bunun için güçlendirici destekler vs. yapıştırdım, gereksiz kısımları dremel ile kestim. Ekranı söktüm, bir işe yaramıyor zaten.

Ekrandan Pil seviyesine bakıyorum diyorsanız da pil az kalınca 125 Hz'e düştüğü için şarj etmem gerektiğini anlayabiliyorum. DPI 800 sabit, DPI tuşlarında macro var. Kullanmıyorum, ekran gereksiz ağrılık yani. DPI butonları biraz yukarıda kaldığı için onları da kesip içeri aldım, daha düşük bir seviyede artık, yanlışlıkla tıklamak mümkün değil.
Güçlendirici destekten kastigin nedir?

Beyler sonuş olarak özetlersek mouse alınır mı yoksa ajazz aj159 pro alıp geçilir mi bu fiyata.

Ajazz tabii ki, 159 Apex var, her iki cihazı da 1000Hz'de kullanıyorum. Throne'un en büyük problemi clickleri ve malzeme kalitesi. Ajazz ise taş gibi, gram esneme yok ve hafif. Boyut olarak iki cihaz da benzer fakat Throne Ergo olduğu için ele daha iyi oturuyor. Ajazz'da 0.7 mm LOD olması en büyük avantaj, daha düşük LOD daha hızlı mouse'u indirip kaldırmaya yarıyor.
Throne'u oled ekranı var diye almayın, bir kere bile bakmıyordum, en son komple söktüm boşuna şarj yiyor. Şarj süresi 2 haftadan bir aya çıktı.
Bluetooth performansında bu arada Throne daha iyi, daha düşük gecikme var.
Ajazz da esneme yok dedin ama tuşlarda sağa sola kayma var hafiften. Basılı tutarken parmağı hareket ettirince çok hissettiriyor

Mouse ele oturması performansı muazzam ama malzeme kalitesi berbat aldıktan 3 gün sonra scroll bozuldu kendi kendine dokunmadan yukarı aşağı hareket ediyordu ayrıca ürünün yanları gacır gucur ses çıkarıyordu geri iade ettim

Bende var ben kullanıyorum yaklaşık 4 5 aydır henüz bir şey yok ama olamayacak demek değil hafif bir mouse aman aman kalite yok ama iş görüyor tavsiye eder miyim bana göre hayır tavsiye etmem ozaman aldık iade etmedik bu paraya güzel mouse gittiği yere kadar uğraşmam daha iyisi var bence kablolu alın geçin bende kablolu var razer bazen bunu bazen onu kulaniyorum kablolu candir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,295
Üyeler
173,164
Son üye
Pablo Escobar
Geri