Iphone 17 mi samsung s25 mi

Temberi

80+
Reaksiyon skoru
148
5 aydır iphone 16 kullanıyorum ekranı 60hz olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum aklımda s25 ve iphone 17 var şu anlık s25e daha sıcak bakıyorum s25 alınır mı yoksa s26 mı bekliyim çok büyük ekranlı telefon kullanmayı sevmiyorum s25 ve 16 nın boyutları gayet iyi

5 aydır iphone 16 kullanıyorum ekranı 60hz olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum aklımda s25 ve iphone 17 var şu anlık s25e daha sıcak bakıyorum s25 alınır mı yoksa s26 mı bekliyim çok büyük ekranlı telefon kullanmayı sevmiyorum s25 ve 16 nın boyutları gayet iyi
iPhone 16 güzel cihaz değiştirmek mantıksız olur bence. S25 den de her türlü iyidir bence 60Hz olayına takılmaya gerek yok.

Aradaki 30 bin TL değecek fark göremiyorum ben. S25.

60hz o kadar kötü mü?

android telefonların uygulama içi performansı daha kötü tiktok ve instagramda özellikle kalite kaybı çok oluyor

kamerayı demiyorum bu arada medya oynatımında olan kayıptan bahsediyorum

60hz o kadar kötü mü?

android telefonların uygulama içi performansı daha kötü tiktok ve instagramda özellikle kalite kaybı çok oluyor

Katılıyorum. Özellikle instagram için video çekince kalite leşleşiyor. Iphone bu konuda daha iyi.

60hz o kadar kötü mü?

60 hz bence kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri