ablan için öneri istiyorsan s25 edge önerirdim, tamamen zarif ve şık olduğu için.Ablam için max 50k android telefon lazım. Iphone istemiyoruz. Sadece sıfır.
Depolama 512
İyi kamera
İyi işlemci
İyi yazılım
İyi yazılım konusunda Çin ölüAblam için max 50k android telefon lazım. Iphone istemiyoruz. Sadece sıfır.
Depolama 512
İyi kamera
İyi işlemci
İyi yazılım
s25 modellerine baktım fe modelde batarya,şarj hızı,ekran daha iyi ama üst modellerde daha düşük ?S25 plus al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi yazılım konusunda Çin ölü
S25 in dediğin doğru ama s25+ s25 fe den 10 kat daha iyis25 modellerine baktım fe modelde batarya,şarj hızı,ekran daha iyi ama üst modellerde daha düşük ?
s25 ve magic 7 pro çok yakın fiyat ama magic 7 pro neredeyse her özellikte çok daha iyi niye s25 alayim ?S25 in dediğin doğru ama s25+ s25 fe den 10 kat daha iyi
Ekstra olarak;
S25 vs s25fe ikilisinden s25 daha iyi çalışıyor.Üst modellerde daha optimize çalışıyor yazılımı.S25 plus alman daha iyi olur.S25 e bulaşma.çok alt sınıf özellikler barındırıyor.Ekran kamera ve işlemci hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve ek olarak s25 fe de exynos 2400 var ben 2400e yi deneyimleim arada fark neredeyse
Yoktu.Yani s25fe s24 ile denk.
S25 de ise snapdragon elite var.Exynos nerde snapdragon elite nerede
Magic 7 pro ve s25 ikilisinden magic 7 pro alınır tabii ki.S25 plus almanızı öneriyorum ben 5k daha koyup.Çok güzel cihaz.s25 ve magic 7 pro çok yakın fiyat ama magic 7 pro neredeyse her özellikte çok daha iyi niye s25 alayim ?