60 - 70 bin liraya mühendislik ve oyun için laptop önerisi

spawring

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
70000
Öncelikle merhabalar. Ben ve arkadaşım seneye İTÜ elektrik elektronik mühendisliği düşünüyoruz bunun için bize laptop lazım 60 - 70 bin civarına. Biraz baktım ve iki laptop arasında kaldım ama belki siz bana "bu bütçeye bu laptop alınmaz, daha iyileri var" diyebilirsiniz diye sizlere de danışmak istedim. HP Victus 16-R1019NT Intel Core i7-14700HX 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 16.1 inç FHD 144Hz ile HP OMEN 16-AP0019NT AMD Ryzen 9-8940HX 32GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX5070 16 inç 2K 144Hz arasında kaldım ben şahsen. Kriterlerimizin oyun ve mühendislik olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. Oynayacağımız oyunlar hikaye + fps tarzı olur teşekkürler.

İTÜ makinedeki arkadaşıma bunun 5050'lisini aldırdım.

Onun dışında attığınız Omen de güzel seçenek gibi duruyor.
omen ekranı yüzünden alınmaz kaliteli ama 1920x1200 ekran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence de bu olabilir. işlemci ve ekran farkı için 10k vermeye gerek yok gibi .

Son düzenleme:

Hocam game garaj düşük fiyata yüksek özellik sunuyor bana çok inandırıcı gelmiyor konuya dair bir bilginiz var mı? Benzer standartta laptoplar 100k iken gamegaraj ise 70k 80k gibi fiyatlarda.

Okuldaşlarıma bol şans. 4 yıl garanti var mezun eder.
Teşekkürler. 4 yıl garantisi çok iyiymiş ama victus daha güzel özellikler sunuyor neden legionu tercih ettiniz?

Hocam game garaj düşük fiyata yüksek özellik sunuyor bana çok inandırıcı gelmiyor konuya dair bir bilginiz var mı? Benzer standartta laptoplar 100k iken gamegaraj ise 70k 80k gibi fiyatlarda.

Teşekkürler. 4 yıl garantisi çok iyiymiş ama victus daha güzel özellikler sunuyor neden legionu tercih ettiniz?
bence o laptop alınmaz. sebebi donanımsal. ya daha uyguna benzer şeyler vardır ya da o fiyata daha iyi donanımlar. kasa kalitesi olarak çok başka bir laptop ama. fiyatının böyle olmasının sebebi o. en iyi birkaç kasadan biri legion

bence o laptop alınmaz. sebebi donanımsal. ya daha uyguna benzer şeyler vardır ya da o fiyata daha iyi donanımlar. kasa kalitesi olarak çok başka bir laptop ama. fiyatının böyle olmasının sebebi o. en iyi birkaç kasadan biri legion
Hocam kasa için almak bana mantıksız geldi victus sanki daha iyi gibi dış parça hariç.

bütçeyi geçti biraz ama bir göz atın derim
Sağol hocam. Çok arada kaldım ya ne alayım diye. Fiyatlar aynı oluyor içerikler çok değişiyor güven zedeliyor bu durum.

Game Garaj ucuz değil onlar gereksiz pahalılar. Hak ettiği fiyatı vererek iyi bir cihaz almış oluyorsun Game Garaj'da.

Game Garaj ucuz değil onlar gereksiz pahalılar. Hak ettiği fiyatı vererek iyi bir cihaz almış oluyorsun Game Garaj'da.
Hiç o açıdan düşünmemiştim. Bakış açınız için teşekkür ederim gamegarajı seçeneklerim arasına ekliyorum. Samsung iPhone meselesine döndü bu iPhone isimden pahalı falan 😁

Hiç o açıdan düşünmemiştim. Bakış açınız için teşekkür ederim gamegarajı seçeneklerim arasına ekliyorum. Samsung iPhone meselesine döndü bu iPhone isimden pahalı falan 😁
Laptop piyasasında özellikle markaya çok takılmayın model odaklı bakın. Öyle daha iyi seçim yaparsınız.

Geri