- Reaksiyon skoru
- 9,677
küfür hakaretforumlarda yeniyim ama genelde ban sebepleri ne?
küfür hakaretforumlarda yeniyim ama genelde ban sebepleri ne?
küfür etmezsen genelde ban yemiyorsun ama sana tavsiyem baştan kuralları güzelce okuforumlarda yeniyim ama genelde ban sebepleri ne?
küfür etmezsen genelde ban yemiyorsun ama sana tavsiyem baştan kuralları güzelce oku
forumlarda yeniyim ama genelde ban sebepleri ne?
Yeşil forum diss olayıBizi diğer forumlarda olan saçma-sapan imla kurallarına uymak zorunda bırakmadığınız, mesajlara edit atma özgürlüğü verdiğiniz ve dm imkanı sunduğunuz için teşekkür ediyorum.noktadan sonra boşluk bırakmadığım için rahatça uyuyabiliyorum artık'^+
Forumda moderatorum. Bu sebeple boyle bir konu gorunce yasadigin problemle alakali yardim etmek istedim.Sizin forum sahibi gibi defansa geçmeniz anlamsız.
Uye kaybetmeyi hicbir forum istemez. Zaten su an olabildigince uye dostu olmak amacli soft uyari atiliyor. Mikail Fidan zamaninda Technopat kullansaydin nefes alamazdin. Biz bu donemlerden gectik, o kadar abarti katiliga biz de karsiydik ve oyle bir yonetim kafasinda degiliz.Ban yemeye razıyım çünkü bu takıntının anlamsız olduğunu bir gün kaldırılacagını biliyorum.
Yurt disinda insanlar konulara gereksiz mesajlar yazmiyor. Evet, anadillerini Techolay ve Technopat kadar benimsemiyorlar ve yazim yanlisina bu kadar takintili degiller. Ek olarak insanlar fikir ayriligina girdiklerinde birbirlerine hakaret etmiyor. Bu dediklerim teknoloji forumlari icin gecerli, Reddit ve 4chan gibi forumlari kastetmiyorum cunku bunlar teknoloji forumu degil, Eksi Sozluk kafasinda insanlarin vakit gecirdigi platformlar.Bunların savunulacak bir tarafının olmadıgını da biliyorum yurtdışı forumlarda dahi böyle bir şey yok.
Zaten birilerinin aklindan gectigi icin DA Forum var.Kimin aklından çıktı kimse neden bunca sene dur demedi bilemem.
Eyvallah ama yardımın olmadı konuyu orada açamadım.Forumda moderatorum. Bu sebeple boyle bir konu gorunce yasadigin problemle alakali yardim etmek istedim.
Uye kaybetmeyi hicbir forum istemez. Zaten su an olabildigince uye dostu olmak amacli soft uyari atiliyor. Mikail Fidan zamaninda Technopat kullansaydin nefes alamazdin. Biz bu donemlerden gectik, o kadar abarti katiliga biz de karsiydik ve oyle bir yonetim kafasinda degiliz.
Yurt disinda insanlar konulara gereksiz mesajlar yazmiyor. Evet, anadillerini Techolay ve Technopat kadar benimsemiyorlar ve yazim yanlisina bu kadar takintili degiller. Ek olarak insanlar fikir ayriligina girdiklerinde birbirlerine hakaret etmiyor. Bu dediklerim teknoloji forumlari icin gecerli, Reddit ve 4chan gibi forumlari kastetmiyorum cunku bunlar teknoloji forumu degil, Eksi Sozluk kafasinda insanlarin vakit gecirdigi platformlar.
Zaten birilerinin aklindan gectigi icin DA Forum var.
Ilgili konu nedir?Eyvallah ama yardımın olmadı konuyu orada açamadım.
Alıntıyı görüntüleBöyle bir mantıkla hareket eden yönetimle uzlaşmam imkansız.
Ilgili konu nedir?
Bende Msi Vector 16 Hx 5080 275hx kullanıyorum benimde anakartim 106 derece görüyor iade mi etmeliyim? Cok korkmaya basladim suan.Konu bu güzelce düzenleyip attım. Bu arada haşmetli yeşil forumda diğer renk forumların linkinin paylaşılması da yasak not geçelim. Diğer 2 renkte bunların paylaşılması sorun değil ama ergence değil mi evet.Yeşil link olmayanları çıkardım hatta yine red yedim.Yüksek F/P oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor. İlle de GameGaraj diyenlerin Vector klonu olan Slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm. Tongfang kasa güven vermiyor. Ptm var bunlarda bir de.
Sponsorlu yayınlarda klima+standla yapılan testlere itibar etmeyiniz.
![]()
![]()
![]()
...![]()
- vada
- Cevaplar: 58
- Forum: Laptop Teknik Sorunlar
Gönderin hocam 106 ne pch soğutması var güya bunlarda.Bende Msi Vector 16 Hx 5080 275hx kullanıyorum benimde anakartim 106 derece görüyor iade mi etmeliyim? Cok korkmaya basladim suan.