1 kere indirdim trojan çıkıtı içinden formatladım virüs totalden bakıyorum yardımcı olur musunuz?
bu videodan indirdim
hocam bundan trojan çıktı videodaki ile aynı dosyalar varRed Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
tamam kral kurmayı biliyorumda trojan var dosyalardauygulama yükletmiyor bunda direk dosya konumuna atacaksın rdr2 nin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bundada var bak kontrol edip indirebilirsin
2.attıgımdakide aynı dosyalar galibatamam kral kurmayı biliyorumda trojan var dosyalarda
Burada önerileni kullanıyorum 1,5 aydır hiçbir sorun yok ne oyunda ne pcde. Sadece ana menüde fps düşüyor neden bilmiyorum1 kere indirdim trojan çıkıtı içinden formatladım virüs totalden bakıyorum yardımcı olur musunuz?
bu videodan indirdim
evet tüm yamalar aynı çoğu kişi sorun olmaz kullanıyorum diyorda ben pek güvenemiyorum2.attıgımdakide aynı dosyalar galiba
virüs totalbende aynısını kullandım bi problem olmadı ama arkadaş trojan var dedi hangi uygulamadan kontrol ettin trojani hangi uygulama buldu
malwarebytes ten kontrol edermisin bideevet tüm yamalar aynı çoğu kişi sorun olmaz kullanıyorum diyorda ben pek güvenemiyorum
virüs total
uygulama bu sanırım site olsa daha iyi olur anti yazılım uygulamalarıda güvenmiyorum kral ben daha önce çok rat yediğim içinmalwarebytes ten kontrol edermisin bide
sonucunu bekliyorum
bunda sıkıntı yok güvenilirdir araştırabilirsin sonuçlarıda güzel kendimde kullanıyorum ona taratıp yaz tekrardanuygulama bu sanırım site olsa daha iyi olur anti yazılım uygulamalarıda güvenmiyorum kral ben daha önce çok rat yediğim için