Zengin kız Fakir oğlan ilişkisi

erica

80+
Reaksiyon skoru
9
Hepinize selamlar forumdaşlar bir süredir konuştuğum bir kız var oda benden hoşlanıyor ama Zengin kız Fakir oğlan ilişkisi olur diye korkuyorum Ankara'da yaşıyorum kız Çankaya'da ben Etimesgut babası ispanya konsolosluğunda çalışıyor benim babam ayakkabıcı kız kolejli ben ise mesem öğrencisiyim ikimizde denk değiliz aslında korkuyorum belk Gönül eğlendiriyordur benle.. sizce ne yapmam lazım cevaplarınızı bekliyorum uyi günler..

Harbi allah çarpsın. Hepte zengin kiz fakir oğlan. Çünkü oğlan zengin olunca ztn mükemmel match oluyo
Üstad yalan borcum yok size kız anlattığım gibi ne yapacağımı bilmiyorum kızın parfümünü sordum bu gün armani dedi ben bargello kullaniyom mk maalesef herkes varlıkli bir ailede doğmuyor

Üstad yalan borcum yok size kız anlattığım gibi ne yapacağımı bilmiyorum kızın parfümünü sordum bu gün armani dedi ben bargello kullaniyom mk maalesef herkes varlıkli bir ailede doğmuyor
Yalan soyluyorsun demedim ztn. Metni okumadm bile. Sadece son zamanlarda her gün bu şekilde 3-4 tane konu açılıyor

yürümez maalesef.. kıza da bağlı biraz.. öyle aşk anca filmlerde olur..

Bir an önce ayrılmaya bak.

Ben yanlış anladım özür dilerim
Yalan soyluyorsun demedim ztn. Metni okumadm bile. Sadece son zamanlarda her gün bu şekilde 3-4 tan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yürümez maalesef.. kıza da bağlı biraz.. öyle aşk anca filmlerde olur..
Sanırım

Bir an önce ayrılmaya bak.
Neden peki?

Hepinize selamlar forumdaşlar bir süredir konuştuğum bir kız var oda benden hoşlanıyor ama Zengin kız Fakir oğlan ilişkisi olur diye korkuyorum Ankara'da yaşıyorum kız Çankaya'da ben Etimesgut babası ispanya konsolosluğunda çalışıyor benim babam ayakkabıcı kız kolejli ben ise mesem öğrencisiyim ikimizde denk değiliz aslında korkuyorum belk Gönül eğlendiriyordur benle.. sizce ne yapmam lazım cevaplarınızı bekliyorum uyi günler..
fakirin aşkı bakıştır

Sen sadece gülüşüne aldanmışsın
aynennnn öyle

Sen sadece gülüşüne aldanmışsın
1758550168402.webp

dayın bu işlerden anlamaz değil bulaşmaz

okumuş kadından olur da, zengin kadından olmaz aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular