🔥İndirim KOŞ i5 14400F RX 9060 XT 16 GB DDR5 Sistem 27.065 TL 🔥🔥🔥

arkadaşlar sistemi aldım KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB yükseltme yaptım kasayı da xigmatek yaptım ekran kartını da 9060 xt sapphire yaptım 28314 liraya geldi bir yanlışlık yok demi bir de yükseltmeler iyi demi

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe
Baz halinin alınmasına ne dersiniz? Çok bir bütçem yok 1 TB eklenti ile 21.500 e geliyor. 2-3 hafta önceki 17.000’e satılan i3-rx 7600 sistemi alacaktım fakat kaçırdım, ne dersiniz?
Acelem de yok Ekim-Kasım’ı bekleyebilirim.

Al sata gider mi bu ya max kaç eder ki 32 falan mı
Bence al satçı adam almasın bu sistemi hemen satamaz tam kullanıcı için çok iyi fiyat alan güle güle kullansın
kasım ayında ben bundan daha iyisini beklerim ama geçen yıl kasımda iyi sistem bence gelmedi. Geçen yıl ağustosta temmuzda vatan çok daha iyiydi mesela

arkadaşlar sistemi aldım KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB yükseltme yaptım kasayı da xigmatek yaptım ekran kartını da 9060 xt sapphire yaptım 28314 liraya geldi bir yanlışlık yok demi bir de yükseltmeler iyi demi
Gayet iyi, ek olarak 436ya kule tipi hava soğutma da ekleyecektim arkadaş için ama stoğu yokmuş onun

ekran kartı ve ssd yükseltmesi dışında yükseltme yapmaya gerek var mı almayı düşünüyorum

Blackfriday ve kasım indirimleri yaklaşıyor. Daha iyileri gelebilir bence

Üstüne bi 16 gb ram daha alınıp çiçek gibi kullanılır yükseltmede pahalıya geliyor

Kesinlikle tavsiye edilir 1080 p oyunculukta 5 yıl arkanıza bakmadan kullanırsınız. İlerleyen sürecte bir 16 ram daha alınır devam her türlü

Geri