KAFAM ÇOK KARISIK FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR :(

CS2 de low ayarlara çekince ekran kartı %40 larda takılırken işlemcim %95 lerde. i3 12100F dar boğaz yapmaz demeniz beni hayrete düşürüyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2 de low ayarlara çekince ekran kartı %40 larda takılırken işlemcim %95 lerde. i3 12100F dar boğaz yapmaz demeniz beni hayrete düşürüyor :)
CS2 işlemci ağırlıklı bi oyun. 9800X3D falan alsanız bile yine gpu 100% e vurmaz.

CS2 işlemci ağırlıklı bi oyun. 9800X3D falan alsanız bile yine gpu 100% e vurmaz.
Doğru söylüyorsunuz hocam ancak ben benim ekran kartı ile olan üst düzey işlemci videolarında cs de +400fps alıyorlar ultra ayarlarda vs. Ben ultraya da çeksem işlemcide takılıyorum. 3200mhz ramlerim belki onun da etkisi olabilir ama işlemcim klavyem ile mouseyi bile taşıyamıyor 8khz ekipmanlarım onları bile tam performans kullanamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12100f ryzen 5500 , 5600 arasında darboğaz yapmaz. Arka planda çok uygulama vardır işlemciyi yoran başka. Kapatirsan darboğaz yemezsin. Win 11 kullanıyorsan 10 a geç daha performanslı çalışır
Hocam ben pc de bir iş yapıyorsam arka planda çalışan hiçbir gereksiz program açık kalmaz. Öyle kullanıyorum çocukluğumdan beri. İznim olmayan ya da istemediğim her şey arka planda hep kapaldır.

Geri