Bütün parçalara occt testi yap hangisinde kapanırsa sorun ondadır ama ilk önce afterburner yükle sıcaklık değerlerini kontrol et oyundaarkadaslar siz soylemeden ben soyleyim psu yu daha simdi degistirdim psu kaynakli degil eminim testlere soktum stres testlerinde hicbir sikinti yok ama FORTNITE a girdigimde kapaniyor bi anda elektrik gitmis gibi kapaniyor sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim
kanka butun tesleri yaptim dediklerinde dahil max 87 gordu sorun neyde hala bilmiyoruzBütün parçalara occt testi yap hangisinde kapanırsa sorun ondadır ama ilk önce afterburner yükle sıcaklık değerlerini kontrol et oyunda
Bu sorun sadece Fortnite'da mı oluyor peki? Diğer oyunlarda da denediniz mi?arkadaslar siz soylemeden ben soyleyim psu yu daha simdi degistirdim psu kaynakli degil eminim testlere soktum stres testlerinde hicbir sikinti yok ama FORTNITE a girdigimde kapaniyor bi anda elektrik gitmis gibi kapaniyor sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim
87 çok değil mikanka butun tesleri yaptim dediklerinde dahil max 87 gordu sorun neyde hala bilmiyoruz
Valla bana 2 yıldır oluyor dediğin şey durduk yere siyah ekran olup sistem kendini yeniden başlatıyor, her zaman olmuyor ama yeni windows flashlayınca bi 6 ay falan olmuyor. Hala bulamadım ben şahsen.arkadaslar siz soylemeden ben soyleyim psu yu daha simdi degistirdim psu kaynakli degil eminim testlere soktum stres testlerinde hicbir sikinti yok ama FORTNITE a girdigimde kapaniyor bi anda elektrik gitmis gibi kapaniyor sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim
fortnite ve r6 cs de valoda felan olmuyo bunlarda oluyorBu sorun sadece Fortnite'da mı oluyor peki? Diğer oyunlarda da denediniz mi?
Donanımsal değilse yazılımsal başka düşünecek bir şey kalmıyor çünkü.fortnite ve r6 cs de valoda felan olmuyo bunlarda oluyor
suanda deniyorum duzelirse tekrar yanitlayacagimDonanımsal değilse yazılımsal başka düşünecek bir şey kalmıyor çünkü.
DDU ile temiz kurulumla driver yenilemediyseniz bunu tavsiye ederim, ram expo-xmp hangisini kullanıyorsanız normale çevirin.
Güç ayarlarını değiştirdiyseniz defaulta getirin. Umarım faydalı olur.
Format atmak da belki çözüm getirebilir en son olarak.
yapmadim hocam hocam bide cpu timing derken ne demek istediginizi anlayamadimOC yaptın mı sisteme yakın zamanda?
Bellek timingi veya cpu timinginden dolayı olabilir.
850w gold psu taktim daha yeni ama anlam veremiyorum suanda da ddu den driveri sildik goruntu alamiyorum :dDostum geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum. Sen öyle diyorsan psu kaynaklı değildir ama benim aklıma ilk gelen şey o, yine de stres testleri bazen oyunun anlık güç çekimlerini yakalayamayabiliyor. Fortnite özellikle savaş anlarında falan çok ani yüklenmeler yapabiliyor. Senin psu o anda gücü yetiştiremeyince kendini korumaya alıp kapatıyor olabilir.
cpu kaç ghz'de çalışıyor?suanda deniyorum duzelirse tekrar yanitlayacagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapmadim hocam hocam bide cpu timing derken ne demek istediginizi anlayamadim