Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

zupy

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaslar sorun cozuldu bios um 2021 de kalmis kendi hatam mi bilmiyorum pcden falan da anlamam pek cozemeyen arkadaslar bi guncellettirin deneyin herkese iyi sanslar

Son düzenleme:
arkadaslar siz soylemeden ben soyleyim psu yu daha simdi degistirdim psu kaynakli degil eminim testlere soktum stres testlerinde hicbir sikinti yok ama FORTNITE a girdigimde kapaniyor bi anda elektrik gitmis gibi kapaniyor sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim
Bütün parçalara occt testi yap hangisinde kapanırsa sorun ondadır ama ilk önce afterburner yükle sıcaklık değerlerini kontrol et oyunda

arkadaslar siz soylemeden ben soyleyim psu yu daha simdi degistirdim psu kaynakli degil eminim testlere soktum stres testlerinde hicbir sikinti yok ama FORTNITE a girdigimde kapaniyor bi anda elektrik gitmis gibi kapaniyor sorun nedir yardimci olursaniz sevinirim
Bu sorun sadece Fortnite'da mı oluyor peki? Diğer oyunlarda da denediniz mi?

OC yaptın mı sisteme yakın zamanda?
Bellek timingi veya cpu timinginden dolayı olabilir.

Valla bana 2 yıldır oluyor dediğin şey durduk yere siyah ekran olup sistem kendini yeniden başlatıyor, her zaman olmuyor ama yeni windows flashlayınca bi 6 ay falan olmuyor. Hala bulamadım ben şahsen.

fortnite ve r6 cs de valoda felan olmuyo bunlarda oluyor
Donanımsal değilse yazılımsal başka düşünecek bir şey kalmıyor çünkü.
DDU ile temiz kurulumla driver yenilemediyseniz bunu tavsiye ederim, ram expo-xmp hangisini kullanıyorsanız normale çevirin.
Güç ayarlarını değiştirdiyseniz defaulta getirin. Umarım faydalı olur.
Format atmak da belki çözüm getirebilir en son olarak.

Donanımsal değilse yazılımsal başka düşünecek bir şey kalmıyor çünkü.
DDU ile temiz kurulumla driver yenilemediyseniz bunu tavsiye ederim, ram expo-xmp hangisini kullanıyorsanız normale çevirin.
Güç ayarlarını değiştirdiyseniz defaulta getirin. Umarım faydalı olur.
Format atmak da belki çözüm getirebilir en son olarak.
suanda deniyorum duzelirse tekrar yanitlayacagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC yaptın mı sisteme yakın zamanda?
Bellek timingi veya cpu timinginden dolayı olabilir.
yapmadim hocam hocam bide cpu timing derken ne demek istediginizi anlayamadim

Dostum geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum. Sen öyle diyorsan psu kaynaklı değildir ama benim aklıma ilk gelen şey o, yine de stres testleri bazen oyunun anlık güç çekimlerini yakalayamayabiliyor. Fortnite özellikle savaş anlarında falan çok ani yüklenmeler yapabiliyor. Senin psu o anda gücü yetiştiremeyince kendini korumaya alıp kapatıyor olabilir.

Dostum geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum. Sen öyle diyorsan psu kaynaklı değildir ama benim aklıma ilk gelen şey o, yine de stres testleri bazen oyunun anlık güç çekimlerini yakalayamayabiliyor. Fortnite özellikle savaş anlarında falan çok ani yüklenmeler yapabiliyor. Senin psu o anda gücü yetiştiremeyince kendini korumaya alıp kapatıyor olabilir.
850w gold psu taktim daha yeni ama anlam veremiyorum suanda da ddu den driveri sildik goruntu alamiyorum :d

suanda deniyorum duzelirse tekrar yanitlayacagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapmadim hocam hocam bide cpu timing derken ne demek istediginizi anlayamadim
cpu kaç ghz'de çalışıyor?
Cpu - anakart - ekrankartı - ramleri yazarsan birkaç bios ayarı önerebilirim. en azından sistemi stabil çalıştırmanı sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri