oyun oynuyacam sadece
üniye gidiyosan s11 al geç 28kyaoyun oynuyacam sadece ve samsung olursa daha guzel olur
kendı sıtesı degılde bı magzadan lınkını atarmısnız rıca edersemResmen sizin için tasarlanmış.1.000 TL kuponu kullanın. Fiyatına göre mükemmel ve rakipsiz tablet. Snapdragon 8 Elite rakibi Dimensity 9400+ işlemci, 3K 165 Hz ekran, sadece 332 gram ağırlık ve kalem hediyesi var.
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 43
- Forum: Sıcak Fırsatlar
s11 alınmaz ya ben alıcaktım bu yıl ve gelecek yıl için ya bir tane bile kılıfı ve ekran koruyucusu yok piyasadaüniye gidiyosan s11 al geç 28kya
internette var ya nasıl yok amazonda var birkaç tane hattas11 alınmaz ya ben alıcaktım bu yıl ve gelecek yıl için ya bir tane bile kılıfı ve ekran koruyucusu yok piyasada
ne nasıl yok ben baktım 100-200tl lik kılıfları 1k ya çakıyorlarinternette var ya nasıl yok amazonda var birkaç tane hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece s pen ucunu nasıl değiştireceğimi anlamadım orijinalini nerden bulabilirim bunun
kılıfta haklıymışsın ben orijinal aldım çok hoşuma gittiği için biraz enayilik ama ömürlük gidiyo zaten mıknatıslı baya iyi yapmışlar ekran koruyucusu 450 tl falanne nasıl yok ben baktım 100-200tl lik kılıfları 1k ya çakıyorlar
ekran koruyucu sadece bir tane buldum o alınabilinir ama kılıf pahalıydı ha paran vardır hayırlı olsun ben aşırı fp diye honor pad v9 sipariş ettim gelince görücez aldıysan hayırlı olsun sanadaakılıfta haklıymışsın ben orijinal aldım çok hoşuma gittiği için biraz enayilik ama ömürlük gidiyo zaten mıknatıslı baya iyi yapmışlar ekran koruyucusu 450 tl falan
bölünmüş ekran kullanımında belli bir miktarın fazlasını kaydırırsan iyice kısalıyor siyahlaşıyor o siyah bölgeye tıklarsan yer değiştiriyor büyük olan uygulama pek iyi anlatamadım ama one ui 8 baya iyi yaekran koruyucu sadece bir tane buldum o alınabilinir ama kılıf pahalıydı ha paran vardır hayırlı olsun ben aşırı fp diye honor pad v9 sipariş ettim gelince görücez aldıysan hayırlı olsun sanadaa