25k ya tablet onerisi

amdd

80+
Reaksiyon skoru
3
tam 25k butcem var bu butcede onerdıgınız tablet varmı

oyun oynuyacam sadece ve samsung olursa daha guzel olur

Resmen sizin için tasarlanmış.
kendı sıtesı degılde bı magzadan lınkını atarmısnız rıca edersem

s11 alınmaz ya ben alıcaktım bu yıl ve gelecek yıl için ya bir tane bile kılıfı ve ekran koruyucusu yok piyasada
internette var ya nasıl yok amazonda var birkaç tane hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece s pen ucunu nasıl değiştireceğimi anlamadım orijinalini nerden bulabilirim bunun

internette var ya nasıl yok amazonda var birkaç tane hatta

sadece s pen ucunu nasıl değiştireceğimi anlamadım orijinalini nerden bulabilirim bunun
ne nasıl yok ben baktım 100-200tl lik kılıfları 1k ya çakıyorlar

ne nasıl yok ben baktım 100-200tl lik kılıfları 1k ya çakıyorlar
kılıfta haklıymışsın ben orijinal aldım çok hoşuma gittiği için biraz enayilik ama ömürlük gidiyo zaten mıknatıslı baya iyi yapmışlar ekran koruyucusu 450 tl falan

kılıfta haklıymışsın ben orijinal aldım çok hoşuma gittiği için biraz enayilik ama ömürlük gidiyo zaten mıknatıslı baya iyi yapmışlar ekran koruyucusu 450 tl falan
ekran koruyucu sadece bir tane buldum o alınabilinir ama kılıf pahalıydı ha paran vardır hayırlı olsun ben aşırı fp diye honor pad v9 sipariş ettim gelince görücez aldıysan hayırlı olsun sanadaa

ekran koruyucu sadece bir tane buldum o alınabilinir ama kılıf pahalıydı ha paran vardır hayırlı olsun ben aşırı fp diye honor pad v9 sipariş ettim gelince görücez aldıysan hayırlı olsun sanadaa
bölünmüş ekran kullanımında belli bir miktarın fazlasını kaydırırsan iyice kısalıyor siyahlaşıyor o siyah bölgeye tıklarsan yer değiştiriyor büyük olan uygulama pek iyi anlatamadım ama one ui 8 baya iyi ya

Ne için kullanacaksın?

oyun içinmiş kalemsiz daha iyi bir model varsa onu da alabilirsin aslında

8 eliteli tablet var mı türkiyede

redmagic astra nasıl

Geri