❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

NZXT kablosuz yapsa 2000tl den aşağı satmaz zaten o yüzden ihtiyacı olan alsın bence.

zamaninda kablolu haste 2 aldim her seyi cok iyi ama scrollden dolayi basim agrimisti

mouse padi nasıl

Skateleri berbat, mousepade bile zarar veriyor. PCB'si aşırı arıza yapıyor. Kablosu kazık gibi. Scroll hissiyatı da kötü. Optik switch sevdalısı olmak lazım almak için.

kablosuzdan kabloluya geçince alışamadım ben şahsen en yakın zamanda tekrar kablosuz a geçicem :kekw:

Skateleri berbat, mousepade bile zarar veriyor. PCB'si aşırı arıza yapıyor. Kablosu kazık gibi. Scroll hissiyatı da kötü. Optik switch sevdalısı olmak lazım almak için.
kablosu hakkinda benzer yorumlar gordum redditte bence kablolu alincaksa ilk bakilmasi gerekn kisim kablosu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuzdan kabloluya geçince alışamadım ben şahsen en yakın zamanda tekrar kablosuz a geçicem :kekw:
hafif kablolu kullanmamissiniz hocam galiba bende vxe r1 pro max ve haste 2 kablolu var haste 2 kullanirken sanki kablo yokmus gibi hissettiriyor keske haste 2 muadili scroll problemi olmayan bir mouse bulabilsem

kablosu hakkinda benzer yorumlar gordum redditte bence kablolu alincaksa ilk bakilmasi gerekn kisim kablosu

hafif kablolu kullanmamissiniz hocam galiba bende vxe r1 pro max ve haste 2 kablolu var haste 2 kullanirken sanki kablo yokmus gibi hissettiriyor keske haste 2 muadili scroll problemi olmayan bir mouse bulabilsem
monitorun ayaklarina çok taktırıyorum kabloyu birde örgu kablolar kazık gibi acayip toz tutuyor namussuz :kekw:

mouse satın aldım ama yanında mouse pad de ekledim ama şuan iptal etmek istiyorum mouse padi kabul ederler mi sadece fareyi yollasınlar sinerji yapar mı öyle komple mi eder yoksa

İki fare arasında ne fark var 53 gram diğeri 61

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri