Heisenberg17
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
A5 ultra al kablosuz kullan sarz bitince kablolu kullanıyorsınkablosuz fareyi, kablolu kullanacaksan Lift2'yi al paran cebinde kalsın.
A5 ultra al kablosuz kullan sarz bitince kablolu kullanıyorsınkablosuz fareyi, kablolu kullanacaksan Lift2'yi al paran cebinde kalsın.
kablosu hakkinda benzer yorumlar gordum redditte bence kablolu alincaksa ilk bakilmasi gerekn kisim kablosuSkateleri berbat, mousepade bile zarar veriyor. PCB'si aşırı arıza yapıyor. Kablosu kazık gibi. Scroll hissiyatı da kötü. Optik switch sevdalısı olmak lazım almak için.
hafif kablolu kullanmamissiniz hocam galiba bende vxe r1 pro max ve haste 2 kablolu var haste 2 kullanirken sanki kablo yokmus gibi hissettiriyor keske haste 2 muadili scroll problemi olmayan bir mouse bulabilsemkablosuzdan kabloluya geçince alışamadım ben şahsen en yakın zamanda tekrar kablosuz a geçicem![]()
monitorun ayaklarina çok taktırıyorum kabloyu birde örgu kablolar kazık gibi acayip toz tutuyor namussuzkablosu hakkinda benzer yorumlar gordum redditte bence kablolu alincaksa ilk bakilmasi gerekn kisim kablosu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hafif kablolu kullanmamissiniz hocam galiba bende vxe r1 pro max ve haste 2 kablolu var haste 2 kullanirken sanki kablo yokmus gibi hissettiriyor keske haste 2 muadili scroll problemi olmayan bir mouse bulabilsem
valla toz konusunda haklisiniz biraz da kisisel tercih meselesi ben daha bile rahat ediyorum monitoru uzak tuttugum icin kablolu kullanirkenmonitorun ayaklarina çok taktırıyorum kabloyu birde örgu kablolar kazık gibi acayip toz tutuyor namussuz![]()
İki fare arasında ne fark var 53 gram diğeri 61![]()
NZXT Lift 2 Ergo Beyaz 8K Hz NVIDIA Reflex Uyumlu Gaming Mouse
NZXT Lift 2 Ergo Beyaz 8K Hz NVIDIA Reflex Uyumlu Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
NZXT Lift 2 Symm Beyaz 8K Hz NVIDIA Reflex Uyumlu Gaming Mouse
NZXT Lift 2 Symm Beyaz 8K Hz NVIDIA Reflex Uyumlu Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr