- Reaksiyon skoru
- 2,438
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin malı istemiyorum.Hocam bu kablolu. M3 royal kludge bakın.
Çin malı istemiyorum.Hocam bu kablolu. M3 royal kludge bakın.
İlla kablolu alacaksan bu nzxt den daha iyi.
Aldım bile.İlla kablolu alacaksan bu nzxt den daha iyi.
Keşke iyzico parolapara gibi cashbak kampanyalardanda yararlansaydın wraith gaming gen gibi sitelerden %10 geri cashbak var ve iyzico ilk ödemeye 500 tl cashbak varAldım bile.
Gaming gende stok yok hocam ve daha ucuz satılan yer yoktu. Bakalım 125 hzten geçiş yapınca söylendiği kadar fark hissedecek miyim.Keşke iyzico parolapara gibi cashbak kampanyalardanda yararlansaydın wraith gaming gen gibi sitelerden %10 geri cashbak var ve iyzico ilk ödemeye 500 tl cashbak var
Parolapara ve iyzico ilk ödeme farketmiyor bu arada istediğin yerden alabilirsin eğer 125hz kabloludan geçiyorsan kablosuz öneririm gecikme hissetmezsin ki saten 4k hz 0.25 ms gibi düşük gecikmeler yapıyor.Gaming gende stok yok hocam ve daha ucuz satılan yer yoktu. Bakalım 125 hzten geçiş yapınca söylendiği kadar fark hissedecek miyim.
9700X işlemcide sıkıntı yapar mı?Parolapara ve iyzico ilk ödeme farketmiyor bu arada istediğin yerden alabilirsin eğer 125hz kabloludan geçiyorsan kablosuz öneririm gecikme hissetmezsin ki saten 4k hz 0.25 ms gibi düşük gecikmeler yapıyor.
Ya artık eskisi gibi işlemcilerde bu hz yetmeme gibi durumlar olmuyor ben r5 5600 pe le 8k mouse kullandım sorun olmuyordu bir sürü usb portuda doluydu şuan da R7 7700x le kullanıyorum %3 %4 bir kullanım oluyor R7 9700x le 8k mousun bile yetmeyeceğini düşünmüyorum onlar eskide kaldı biraz.9700X işlemcide sıkıntı yapar mı?
Teknik olarak hepsi çin malı. Fabrikaları çinde hatta diğer çin malı ürünlerden fabrikadan bile çıkabilir bazı serileri.Çin malı istemiyorum.
Çin markası istemiyorum dedim üretimi değil. Aldım zaten.Teknik olarak hepsi çin malı. Fabrikaları çinde hatta diğer çin malı ürünlerden fabrikadan bile çıkabilir bazı serileri.
iyi hayırlı olsunÇin markası istemiyorum dedim üretimi değil. Aldım zaten.
Mouse konusunda ne alaka şimdi3 yıldır kullanıyorum memnun değilim, oyun oynarken sıkıntı yapmıyor ama Wattmann hatası veriyor, PC kapanıp açıldığında ayarları sıfırlanıyor, yazılımı kötü. Bir daha alacak olsam Nvidia alacağım.