🔥İndirim 27-28 Eylülde Sinema Biletleri 1500 Salonda 80 TL!

Reaksiyon skoru
76
kültür bakanı sağ olsun 27-28 eylülde 1500 salonda sinema biletlerini 80 tl yaptı şimdi den internet üzeri yer ayırtabilirsiniz 80 tl den.

demon slayer sarar mı .p

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-25 200658.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-25 200658.webp
    11.4 KB · Hit: 999
  • Ekran görüntüsü 2025-09-25 200710.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-25 200710.webp
    3.9 KB · Hit: 992
Türk Telekom ve turkcell bir sinema bileti alana ikinciyi hediye ediyordu, onunla da birleşiyor diye biliyorum. 80 liraya iki kişi gidilebilir

Hangi sinema salonunda geçerli olduğunu nereden bakıyoruz? İnternet üzerinden satın alabiliyor muyuz?

İzlenebilecek film varmı ki?
Olduğun ile göre değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom ve turkcell bir sinema bileti alana ikinciyi hediye ediyordu, onunla da birleşiyor diye biliyorum. 80 liraya iki kişi gidilebilir
100 kişi başı bro

Hangi sinema salonunda geçerli olduğunu nereden bakıyoruz? İnternet üzerinden satın alabiliyor muyuz?
Reis internet üzerinden alınıyor dedim ya .d olduğun ildeki sinama salonlarının bilet sayfalarına bak

Hizmet bedeli falan varmış herhalde öyle duydum onunla ni 100 lira oluyor
90 ama %50 indirim oluyor mantıken

Olduğun ile göre değişiyor

100 kişi başı bro

Reis internet üzerinden alınıyor dedim ya .d olduğun ildeki sinama salonlarının bilet sayfalarına bak

90 ama %50 indirim oluyor mantıken
Paribuda kişi başı 86 ya geliyor hizmet bedeli ile , bir alana bir bedava kampanyasıyla da 43 liraya gelmiş olur

Paribuda kişi başı 86 ya geliyor hizmet bedeli ile , bir alana bir bedava kampanyasıyla da 43 liraya gelmiş olur
Mobil uygulamadan alırsanız hizmet bedeli almıyor. Biletiva dan alsanız orada da çok yer kalmamış. Gişeden alsanız olur ama o zamana hangi koltuklar kalır belirsiz. Bence en temizi paramızla alalım. Kampanya başka zamana artık. :D
John Wick Dünyasından Ballerina :peepokalp:

bilet 80 lira, patlamış mısır 500 lira:kappa:

Bedava bile olsa gitmekte büyük endişe duyarım. Maalesef insanımız sinemada film nasıl seyredilir bilmiyor. Ne cipslerinin hışırtısı biter, ne kola kutularının haşır huşur ezme sesi biter, seansı zehir ederler. Hele bir de ergen tayfaya denk gelirsen vay haline. Gidilmez.

Mobil uygulamadan alırsanız hizmet bedeli almıyor. Biletiva dan alsanız orada da çok yer kalmamış. Gişeden alsanız olur ama o zamana hangi koltuklar kalır belirsiz. Bence en temizi paramızla alalım. Kampanya başka zamana artık. :D
John Wick Dünyasından Ballerina :peepokalp:
Paribunun mobil uygulamasına bakmıştım orasa hizmet bedeli alıyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri