Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,946
Webde öyle yazıyordu. Mobil uygulamada ben ödemedim.Paribunun mobil uygulamasına bakmıştım orasa hizmet bedeli alıyor![]()
Webde öyle yazıyordu. Mobil uygulamada ben ödemedim.Paribunun mobil uygulamasına bakmıştım orasa hizmet bedeli alıyor![]()
Margot robbie ve colin farell oynadığı bi film var ona gidilebilir belki isim olarak bilinen oyuncular var filmdeŞu an gidilecek film ne var adamakıllı bir şey yok herhalde bi korku seansı gidilebilir gibi
Weapons şiddetle öneririm, yılın gerilim filmi seçilecek gibi duruyor. Gerilim sevmiyorsan F1 var Demon Slayer var Superman var. Dediğim filmler Paribu Cineverse için geçerli, farklı firmaların salonlarında filmler farklı olabilir.İzlenebilecek film varmı ki?
Weapons. Gidin beğeneceksiniz güvenin banaGüzel film yok vizyonda eski filmler oynuyor hep. Gitmeye değer değil.
Hocam mesela çevremdeki 2 avmninde Sinemasında bu film vizyonda değilWeapons. Gidin beğeneceksiniz güvenin bana![]()
Bölgeye göre değişebiliyor maalesefHocam mesela çevremdeki 2 avmninde Sinemasında bu film vizyonda değil
IMAXDemon Slayer: Sonsuzluk Kalesi filmine gidesim var. IMAX mi Gold Class mı mantıklı sizce?