4060 Ti ve i5 12400f sistem Dying Light The Beast'te mikro takılmalar yaşanıyor

Merdoca

80+
Reaksiyon skoru
0
Nedense sürekli (ayarları düşürünce azalıyor) mikro takılmalar yaşıyorum. Oyun oynanabilir durumda ama çok tilt ediyor bu durum. Normal mi değil mi bilmiyorum ama ne yaparsam geçer ve bu durum anormal mi?

Nedense sürekli (ayarları düşürünce azalıyor) mikro takılmalar yaşıyorum. Oyun oynanabilir durumda ama çok tilt ediyor bu durum. Normal mi değil mi bilmiyorum ama ne yaparsam geçer ve bu durum anormal mi?
Nvdia driver son güncelleme yaptın mı

Temiz kurulum yaptıysan eğer. App den dlss4 aktif et. Yumuşak dokuyu aç. Ayarlardan donanım hızlandırma açıksa Kapa yada tam tersini yap. Sorun devam ediyorsa update bekle dostum
nasıl yapıcam tam olarak dediklerinizi yardımcı olur musunuz

YouTube a Nvdia Appden Dlss 4 aktifleştirme,
Ayarlar donanım hızlandırma sekmesi tik
Nvdia App yumuşak doku seçme

bekle biraz sürücü güncellemesi gelsin düzelir muhtemelen

YouTube a Nvdia Appden Dlss 4 aktifleştirme,
Ayarlar donanım hızlandırma sekmesi tik
Nvdia App yumuşak doku seçme
1758880741630.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLAA noluyor? açmalı mıyım?

V-sync'in kapalı olduğundan emin ol. 4060 Ti 8GB modelse VRAM darboğazından olabilir.

Geri