Nvdia driver son güncelleme yaptın mıNedense sürekli (ayarları düşürünce azalıyor) mikro takılmalar yaşıyorum. Oyun oynanabilir durumda ama çok tilt ediyor bu durum. Normal mi değil mi bilmiyorum ama ne yaparsam geçer ve bu durum anormal mi?
evetNvdia driver son güncelleme yaptın mı
Temiz kurulum yaptıysan eğer. App den dlss4 aktif et. Yumuşak dokuyu aç. Ayarlardan donanım hızlandırma açıksa Kapa yada tam tersini yap. Sorun devam ediyorsa update bekle dostum
nasıl yapıcam tam olarak dediklerinizi yardımcı olur musunuzTemiz kurulum yaptıysan eğer. App den dlss4 aktif et. Yumuşak dokuyu aç. Ayarlardan donanım hızlandırma açıksa Kapa yada tam tersini yap. Sorun devam ediyorsa update bekle dostum
bekle biraz sürücü güncellemesi gelsin düzelir muhtemelenNedense sürekli (ayarları düşürünce azalıyor) mikro takılmalar yaşıyorum. Oyun oynanabilir durumda ama çok tilt ediyor bu durum. Normal mi değil mi bilmiyorum ama ne yaparsam geçer ve bu durum anormal mi?
YouTube a Nvdia Appden Dlss 4 aktifleştirme,
Ayarlar donanım hızlandırma sekmesi tik
Nvdia App yumuşak doku seçme
DLAA noluyor? açmalı mıyım?
dlaa kenar yumuşatma
V-sync'in kapalı olduğundan emin ol. 4060 Ti 8GB modelse VRAM darboğazından olabilir.Nedense sürekli (ayarları düşürünce azalıyor) mikro takılmalar yaşıyorum. Oyun oynanabilir durumda ama çok tilt ediyor bu durum. Normal mi değil mi bilmiyorum ama ne yaparsam geçer ve bu durum anormal mi?
11Windows kaç kullanıyorsun ?
8gb versiyon evetV-sync'in kapalı olduğundan emin ol. 4060 Ti 8GB modelse VRAM darboğazından olabilir.