Afacan Dennis
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
7 bin tl ye buldum arkadaşlar garanti yok kutu içeriği tam riske girilip alınır mı ? birde bu 5.0 sanırım 5.1 le farkı nedir acaba. 5080 alacağım için lazım olacak
Yani bence alınmaz güzel psu ama belliki uzun yıllar kullanılmış bu tarz güç veren eşyaların zamanı çok önemli kullandıkça bitiyor7 bin tl ye buldum arkadaşlar garanti yok kutu içeriği tam riske girilip alınır mı ? birde bu 5.0 sanırım 5.1 le farkı nedir acaba. 5080 alacağım için lazım olacak
sıfır enermax d.f. X al KFG tam olmayan psu alınmaz.7 bin tl ye buldum arkadaşlar garanti yok kutu içeriği tam riske girilip alınır mı ? birde bu 5.0 sanırım 5.1 le farkı nedir acaba. 5080 alacağım için lazım olacak
arada kaldım sistem beyaz gerçi psu arkada kalıyor kasada ama benim şuanda rm1000x var corsairin 7. yılına giriyor sorun yaşamadım ama napsam bilemedimYani bence alınmaz güzel psu ama belliki uzun yıllar kullanılmış bu tarz güç veren eşyaların zamanı çok önemli kullandıkça bitiyor
sorun yaşamadıysan kalsın elindeki psu çok kaliteli 10yıl kullansan bile problem yaşatmaz bence.arada kaldım sistem beyaz gerçi psu arkada kalıyor kasada ama benim şuanda rm1000x var corsairin 7. yılına giriyor sorun yaşamadım ama napsam bilemedim
kutu ve kablo içerik tam diyor ama bilemedim daha önce enermax aldım sistem beyaz rog dizayn o yüzden düşündüm açıkcasısıfır enermax d.f. X al KFG tam olmayan psu alınmaz.
gerçekten öyle mining bile yaptım zamanında bu psu ile herhangi bir voltajında problem yoksorun yaşamadıysan kalsın elindeki psu çok kaliteli 10yıl kullansan bile problem yaşatmaz bence.
OCCT ile test et eğer sorun çıkarmıyorsa psu değişmenin bir manası olmazkutu ve kablo içerik tam diyor ama bilemedim daha önce enermax aldım sistem beyaz rog dizayn o yüzden düşündüm açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerçekten öyle mining bile yaptım zamanında bu psu ile herhangi bir voltajında problem yok
hiçbi sorun yok fan bile açmıyor çoğu zaman 14900k 9070xt 14900k 3090 ikilisinde dahi hiç zorlanmadı 1000w olan model gerçekten evladiyelik alırsam da thoru beğenirsem bunu satarım diye düşündümOCCT ile test et eğer sorun çıkarmıyorsa psu değişmenin bir manası olmazbenim de bir abim var rm850x kullanıyor 2019 yılından beri hala taş gibi.
şu an sende 9070xt mi var ?1200w thor platinum 2 modeli bu arada bi daha bulabilirmiyim bilmiyorum kasada böyle olunca biraz fantezi yaptık sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiçbi sorun yok fan bile açmıyor çoğu zaman 14900k 9070xt 14900k 3090 ikilisinde dahi hiç zorlanmadı 1000w olan model gerçekten evladiyelik alırsam da thoru beğenirsem bunu satarım diye düşündüm
adam asus rog diyor gelmiş enemax psu öneriyor herşeyin altına şunu yazmayı bi bırakınsıfır enermax d.f. X al KFG tam olmayan psu alınmaz.
2. el muhtemelen ömrünün ortalarına gelmiş bir psu alacağına sıfır öneriyorum evet.adam asus rog diyor gelmiş enemax psu öneriyor herşeyin altına şunu yazmayı bi bırakın
evet 9070xt kullanıyorum şuanşu an sende 9070xt mi var ?
9070xt den 5080'e geçersen çok bir fark olmaz eğer daha yüksek bir kart istiyorsan 5080 süperi veya 9080xt yi bekle en azından aldığına biraz olsa da değer.evet 9070xt kullanıyorum şuan