🔥İndirim XPG Lancer RGB 16 GB CL30 RAM 2.416 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,436
Patriot Viper Venom'u tokat manyağı yapar.

pcden cok anlamiyorum vatandaki bu sistemi aldim bundaki ram (Crucial Pro 16GB (1x16GB) DDR5 6400MHz CL38 Soğutuculu PC Ram) ile uyumlu calisir mi
yoksa gene cl38 mi almam lazim ve de 32 gb ram ne kadar gerekli genelde oyun oynucam fpse etki eder mi

çip olarak aynılar, fakat soğutucu olarak bloğu patriota göre baya kalın. ekstra olarak asus prime b650ma plus wifi 2 de expo açılmadı.
manuel ayarladım sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pcden cok anlamiyorum vatandaki bu sistemi aldim bundaki ram (Crucial Pro 16GB (1x16GB) DDR5 6400MHz CL38 Soğutuculu PC Ram) ile uyumlu calisir mi
yoksa gene cl38 mi almam lazim ve de 32 gb ram ne kadar gerekli genelde oyun oynucam fpse etki eder mi
aynı ramden almak zorundasın özellikle crucial ramin varsa

çip olarak aynılar, fakat soğutucu olarak bloğu patriota göre baya kalın. ekstra olarak asus prime b650ma plus wifi 2 de expo açılmadı.
manuel ayarladım sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı ramden almak zorundasın özellikle crucial ramin varsa
tamam sagolasin

vatanda daha kaliteli, rgb ışığı patriota göre de daha canlı. ama ram profil boyu yüksek onu da söyleyim.
ram profil yüksekliği benim için önemli değil sıvı soğutma kullanıyorum. evet xpg daha şık ve kaliteli duruyor teşekkürler

ben de beyazı var 2 stick gayet stabil çalışıyor. 6000mhz de. TAvsiye edilir hiçbir problem yaşamadım.
1758921417487.webp

Tamam kaliteli falan da patriotu Tokat manyağı niye yapsın ki? İkiside aynı özellikte ram deil mi taktığın zaman her türlü aynı işi yapıyor.

Geri