🔥İndirim PlayStation Plus Extraya özel The Last Of Us Part 2 Bedava!

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,211

PS Plus üyeliğine gerek yok benim için ama yine de PS Plus üyelerine hayırlı olsun

Bu nasıl işliyor bu ay içerisinde plus extra alıp kütüphaneye eklersem oyun komple benim mi oluyor?

Bu nasıl işliyor bu ay içerisinde plus extra alıp kütüphaneye eklersem oyun komple benim mi oluyor?
Hayır.İlk başta playstationda oynayabillirsiniz haberiniz olsun.Extra paketi satın aldıktan sonra extra paketin bitiş tarihine kadar oynayabiliyorsunuz

İndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil

Lgbt saçmalığını senaryoya yedirmek için güzelim oyunun senaryosunu katlettiler. Oynanış muazzam senaryo sapıklık nedeniyle çöp.

İndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil
Bu oyunun ps5 sürümü hiç bir zaman 1000₺ altına düşmedi o yüzden yanılıyorsunuz. İlk çıkan ps4 sürümü belki evet ama güncellenmiş grafikler ve türkçe seslendirme ile çok iyi bir fırsat.

Bu oyunun ps5 sürümü hiç bir zaman 1000₺ altına düşmedi o yüzden yanılıyorsunuz. İlk çıkan ps4 sürümü belki evet ama güncellenmiş grafikler ve türkçe seslendirme ile çok iyi bir fırsat.
Hocam zaten bedava ürün, insanların rahatça 150-200 TL'yi küçük görmesi çok garip. Para değersiz evet ama bedava ürüne bile özel bir durum değil deniyor. Gerçekten ülkemizde muhalefeti, gerçek muhalefet yapamıyor geri kalan herkes muhalefet olmak için açık nokta arıyor :D

Kütüphaneye ekleme değil galiba direkt aboneliğe geldi dimi.PS5 4-5 aydır kaldırdım açmadım.Kütüphaneye ekleme ise şuan satın alıp aboneliği ekleyeceğim

Hocam zaten bedava ürün, insanların rahatça 150-200 TL'yi küçük görmesi çok garip. Para değersiz evet ama bedava ürüne bile özel bir durum değil deniyor. Gerçekten ülkemizde muhalefeti, gerçek muhalefet yapamıyor geri kalan herkes muhalefet olmak için açık nokta arıyor :D
Haklısınız illaki çok büyük bir meblağdan bedava olması gerekiyor galiba ☺️ halbuki bu şekilde iki oyun gelse yıllık üyelik bedavaya geliyor 👍

Geri