70k Promosyonmu? 300k kredimi?

Nakiti al devam et ne borcu ya 😅 banka yine elinde tutmak istiyor…YTD 🤣

Nakiti al devam et ne borcu ya 😅 banka yine elinde tutmak istiyor…YTD 🤣
Para benim param değil sonuçta. Bankaya giren çıkan aynı olacak, 70k yı bana vereceğine bu sefer parası faizde olanlara verecek o parayı.

10 ay yeterince uzunmu sizce?

Hesaba onu katmadım hocam ama zaten her ay 30k değerinde altın alıyorduk biz, bunun yerine krediyi ödeyeceğiz.
Yapay zekaya dediklerine göre (300K yatırım vs 70K yatırım ve sonraki her ay 30K) hesap yaptırdım altın her ay sabit yüzdeyle artarsa kafa kafaya denk gelmesi için 10 ayda yaklaşık %65 artışa ihtiyacın var. Sabit yüzdeyle artmayacağı için biraz aşağı veya biraz yukarı oynayabilir bu oran. Ona göre sana mantıklı geleni yapabilirsin.

Yapay zekaya dediklerine göre (300K yatırım vs 70K yatırım ve sonraki her ay 30K) hesap yaptırdım altın her ay sabit yüzdeyle artarsa kafa kafaya denk gelmesi için 10 ayda yaklaşık %65 artışa ihtiyacın var. Sabit yüzdeyle artmayacağı için biraz aşağı veya biraz yukarı oynayabilir bu oran. Ona göre sana mantıklı geleni yapabilirsin.
Haklısınız hocam, promosyon ile devam etmek çok daha mantıklı oluyor. 10 ayda altın %30 artacak şeklinde hesaplandığında promosyon çook daha karlı oluyor. Teşekkürler bilgilendirme için.

Geri