Yardım RTX 5060 8G aldım RX 9060 XT 16 GB almadığıma pişmanım teselli edecek?

İkinci el F/P kralları RTX 3070 ve RTX 5060.
Ben de yıl sonu ikinci el RTX 5060 Ti geçerim. 3070 ekran kartım var.
9060 XT, RTX 5060 ile yarışamaz. %10 daha düşük fps verir.

iade et edemiyorsan aldığının biraz altına sahibinden de satarsın nvidia alıcısı illa ki oluyor üstüne ekleyip 9060 xt 16 gb ya da 5060 ti 16 gb a geçiş mantıklı olur ama 1080p oynuyorsan aşırı kötü bir tercih değil sadece pahalıya almış olursun 5060 ı (fiyatının düşmesini bekliyorum)

Amd fsr4 Da Dying light beast oyununda yağmurda görüntü bulanık , çamurlaşma oldu bende. Nvdia da sorun yaşamadım. Driverlari tam oturtamadilar hala

İkinci el F/P kralları RTX 3070 ve RTX 5060.
Ben de yıl sonu ikinci el RTX 5060 a geçerim. 3070 ekran kartım var.
9060 XT, RTX 5060 ile yarışamaz. %10 daha düşük fps verir.
9060 XT 16 GB 5060 ı yok ediyor nasıl yarışamaz 5060ti 16 gb olanında biraz gerisinde ama 5k fiyat farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd fsr4 Da Dying light beast oyununda yağmurda görüntü bulanık , çamurlaşma oldu bende. Nvdia da sorun yaşamadım. Driverlari tam oturtamadilar hala
FSR 4 tam oturmadı evet o konuda iyi değiller halen

test videolarında sorun yoktu aslında yabancı kanalların test videolarında onlarda güzel çalıştığını söylüyordu belki oyun güncellemesi ile bir şeyler bozulmuştu saçma sapan buglar ile çıktı zaten.

iade et edemiyorsan aldığının biraz altına sahibinden de satarsın nvidia alıcısı illa ki oluyor üstüne ekleyip 9060 xt 16 gb ya da 5060 ti 16 gb a geçiş mantıklı olur ama 1080p oynuyorsan aşırı kötü bir tercih değil sadece pahalıya almış olursun 5060 ı (fiyatının düşmesini bekliyorum)
İade edemiyorum üstüne o kadar eklemem de pek mümkün değil artık öğrenciyim.

test videolarında sorun yoktu aslında yabancı kanalların test videolarında onlarda güzel çalıştığını söylüyordu belki oyun güncellemesi ile bir şeyler bozulmuştu saçma sapan buglar ile çıktı zaten.
Yağmurda kötüleşiyor. Normalde sorun yok

Rtx voice dlss4 cart curt var hocam. Yazılımı daha stabil. Boşverin iyi yapmışsınız. Kafa rahat. Teknolojileri kullandıkça rahatlarsınız. Mfg+Reflex açın mis.
RTX 50** serisinin yazılımı RX 9000 serisinden daha az stabil :)

İade edemiyorum üstüne o kadar eklemem de pek mümkün değil artık öğrenciyim.
Bütçeniz ona yettiyse hiç canınızı sıkmayın çünkü alternatif alabileceğiniz başka bir kart yok belki 8 olanını alabilirsiniz 9060xt nin ama oda çok fark etmiyor bence para biriktirince tavsiyem geçişe de değecek olan rx 9070 olabilir ya da uygun fiyata bulursanız 5060ti 16 gb

Yağmurda kötüleşiyor. Normalde sorun yok
evet evet fsr4 testini söyledim bende oyunda yağmurlar genel olarak bugluydu safe houselerin içine yağmamı dersin buglu buglu bitmesi mi dersin belki yine o tarz bir bug olmuştur oyun ilk çıktığında çok fazla sinematik bug oluyordu yağmurla ilgili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri