🔥İndirim SEG 43SRB900 43 İnç 4K TV 9.299 TL - Vade Farksız 3 Taksit

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,604
En ucuz 4K televizyon. Tivo Vestel'in çıkarttığı yeni bir işlerim sistemi bilmeyen varsa.

50 inç versiyonu da 10.619 TL:

Son düzenleme:
En ucuz 4K televizyon. Tivo Vestel'in çıkarttığı yeni bir işlerim sistemi bilmeyen varsa.

Panel vs. iyiyse fiyat güzel. İşletim sistemine pek takılmamak lazım Next Start 4K takıyorsun sıfır sıkıntı kullanıyorsun :D

Panel vs. iyiyse fiyat güzel. İşletim sistemine pek takılmamak lazım Next Start 4K takıyorsun sıfır sıkıntı kullanıyorsun :D
Vestel televizyonlarına uzun süre destek veren bir firma. Mesela 2020'de çıkmış 768P 32 inç televizyon bile Tivo güncellemesi almış.

50 inç versiyonu da 10.619 TL:
Ofisteki televizyona tivo güncellemesi geldi kaldırabiliyor muyuz

50 inch daha mantıklı bence ama google yok galiba, yoksa en ucuz TV stick ücretini de ekleyince 12 bin küsür oluyor. Onun yerine 15 bine amazondan next marka QLED almak daha mantıklı bence.

++ arkadaşlar alınır mı ona göre aileme alacağım, sorun çıkartır mı

++ arkadaşlar alınır mı ona göre aileme alacağım, sorun çıkartır mı
Eğer içinde 17ıps72 beslemesi varsa 3-4 yıl sonra arıza vermesiyle meşhur ledi de maviye döner bilginiz olsun.
Ama genel olarak tv ler artık 3-4 yıl ömürlü

Vestel televizyonlarına uzun süre destek veren bir firma. Mesela 2020'de çıkmış 768P 32 inç televizyon bile Tivo güncellemesi almış.
Ben açıkçası pek güvenmiyorum yine de. Techwood 43" 4K var bende de. Vestel e ait bir marka Vestel panelleri kullanarak f/p televizyonlar satıyor. Aldığımda yağ gibi akıcı arayüz 2 sene sonra ağırlaştı YouTube vs. kasmalar başladı diye Next Start aldım öyle kullanıyorum. Marka olarak savunmaya gerek yok Dünya daki bütün markalar artık planlı eskitme yapıyor. Yapmazsa yeni ürün nasıl satacaklar :D

Telefondan örnek vermek istiyorum sana: Xiaominin alt markalarından 2024-25 de çıkmış düşük seviye işlemcili (Helio) telefonu sallıyorum 4 yıl 6 yıl felan güncelleme alıyor. En tepe modelini al maks 6-7 yıl güncelleme alıyor. Halbuki en tepe modeli aldığında telefon belki 10-15 sene götürür kırmadığın bozmadığın sürece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri