Çözüldü✓ 16 yaşındayım incehesap üzerinden ekran kartı alacağım

HakanB

80+
Reaksiyon skoru
35
Dostlar 16 yaşındayım incehesap üzerinden ekran kartı siparişi vereceğim ancak 18 yaşında olmanız gerekmektedir hatası alıyorum ama doğum tarihimi mesela 2007 2006 yaptığımda bu hatayı almıyorum doğum tarihimi 2007 2006 yapsam yasal olarak bir sorun olur mu acaba? pek bilgim yokta

fatura yı başkası adına kestirirsen bi sorun olmaz

hesabı aç bişey olmaz ekran kartını alırken faturayı anne ya da baban üstüne kestir diyorum sadece

Dostlar 16 yaşındayım incehesap üzerinden ekran kartı siparişi vereceğim ancak 18 yaşında olmanız gerekmektedir hatası alıyorum ama doğum tarihimi mesela 2007 2006 yaptığımda bu hatayı almıyorum doğum tarihimi 2007 2006 yapsam yasal olarak bir sorun olur mu acaba? pek bilgim yokta
Hocam aslında sıkıntı olmaz da sen en iyisi faturadaki tc isim doğum tarihini anneni babanı yaz.Daha garanti olur.İlerde yasal bir şey çıkarsa sorun yaşama

Tamamdır hocam yani son bir kez emin olmak için soruyorum ben tamamen kendim alsam ne olur doğum tarihini 2006 2007 yapsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım olmuyorsa yapacak bir şey yok sağlık olsun aileden baba anne birini yaparım incehesap sistemi çok saçma bu konuda gaminggentr üzerinden ekran kartı almıştım bir sorun olmadı

12 yaşında itopyadan vermiştim incehesabı bilmiyorum doğum tarihini salla geç

Tamamdır riske girmeye gerek yok incehesap üzerinden almayacağım saçma bir sistemi var zaten gaminggentr en iyisi gibi

Geri