Bende anlamadım ağ teknolojisi 14 te başlayıp 17 te bitiyor programlama ver algoritma 15 18 gözüküyor.Birinde uzaktan eğitim yazıyor ki büyük ihtimalle seçmeli ders falandır o. Girmesen de olur sanki.
Seçmeli dersleri seçerken bakman lazımdı. Ekle çıkar haftası oluyor ozaman bu dersi bırakıp başka bir şey alabilirsinMerhaba ilk defa üniversite gideceğim ama ders programım daki ders saatleri çakışıyor hangisinde girmem gerektiğini anlamadım.
Danışman hocanla konuş o anlatır.Seçmeli dersleri seçerken bakman lazımdı. Ekle çıkar haftası oluyor ozaman bu dersi bırakıp başka bir şey alabilirsin
seçmeli dersleri 1.sınıfken okul kendisi seçiyorSeçmeli dersleri seçerken bakman lazımdı. Ekle çıkar haftası oluyor ozaman bu dersi bırakıp başka bir şey alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Danışman hocanla konuş o anlatır.
Her okulda farklı o. Git danışman hocanla konuşseçmeli dersleri 1.sınıfken okul kendisi seçiyor
Okulunun uzaktan eğitim sisteminden derslerine dönem sonuna kadar girip %70 katılım sağlamalısın yoksa o dersten devamsızlıktan kalırsın günü gününe girmek zorundasın diye bir şey yok dersteyken aç telden arkada çalsınMerhaba ilk defa üniversite gideceğim ama ders programım daki ders saatleri çakışıyor hangisinde girmem gerektiğini anlamadım.