ergundemirog
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Fiş yüklemesi yapıldıktan sonra onay süresi 36 saat yazıyor. Sizde ne kadar sürdü bu süreç
Uygulama biraz sıkıntılı bende 4-5 defa denedikten sonra iban falan girdim anca alabildim.Getirden ürünü sipariş ettim fişi yükledim iade onaylandı, uygulamada bakiye gözüküyor ama para iadesi butonuna tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor dünden beri ibanıma alamadım parayı.
Defalarca denedim iban girme alani gelmiyor. Web sitesi üzerinden denediğimde ise buton kapalı. Saçma sapan işUygulama biraz sıkıntılı bende 4-5 defa denedikten sonra iban falan girdim anca alabildim.
Ben daha önceden kadinlarbilir üzerinden katıldım. Orda da benzer sekildeydi. Ibana çektiğinde 1 buçuk ayda falan geliyo para. Ama bu yeni halinde iban da giremiyorum bomboş beyaz sayfada kaliyo.Bende parayı ibana çektim 3 gün oldu halen gelmedi.
4-5 hafta yazıyordu maks. Muhtemelen son ana kadar bekletip atıyorlar sistemden parayı. Biraz saçma iş aslında da bakalım gelir illa.Bende parayı ibana çektim 3 gün oldu halen gelmedi.
Çok makbule geçti hocam eyvallah. Mobil görünümü çok basit oldu.iban giremeyenler tarayıcıdan mobil görünümü açsın ordan giriliyor uygulamalar bozuk
Hocam arkadaşın bahsetmiş olduğu ayar çok daha hızlı ve sorunsuz.Para iadesi sırasında hata alanlara yardımcı olmak için hesap oluşturdum. Bu hata ile ilgili internette çözüm sunan kimse olamamış. Ben de tesadüfen buldum çözümü. Şöyle yapacaksınız: İlk olarak ana sayfaya gelin. Üstteki kayan kampanya tanıtımlarından ikinci veya daha sonraki birine tıklayın. (İlk kısımdaki tanıtım sayfasında garip şekilde anket çıkıyor.) Açılan sayfada aşağıda, kampanyanın katılım koşulları kısmı var. Zaten katılım koşulları link bağlantılı, kaçırmazsınız; ona tıklayın. Daha sonra kayan bir sekme içinde katılım koşulları kısmı açılacak. Çerez onayı gelirse "Hepsini reddet" diyebilirsiniz. Daha sonra kayan sayfayı kapatın ve cüzdan kısmından para iadesine tıklayın; beyaz boş sayfa yerine ad, soyad ve IBAN bilgilerini isteyen bir kayan sekme açılacak. Bilgilerinizi doldurup çekim talebinde bulunabilirsiniz. Yalnız buraya bir ek not geçeyim: IBAN bilgilerinin istendiği sayfa aşağı doğru kaydırılmıyor; onun yerine bilgileri tek tek girip aşağı doğru sayfayı indirmeniz gerekiyor. Eğer yine beyaz boş sayfa açılırsa uygulama verilerini sıfırlayıp tekrar baştan deneyin.