- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,688
maksimum 800 tl nütçem var hangisini seçmeliyim?
https://www.adeksstore.com/urun/raz...-oyuncu-kulakligi-siyah-1?ref=akakce&v=1.37.2Hiçbirini, Kraken T.E seçmek en mantıklısı.
Cloud II artık alınmaz, bu üçlüden en iyisi o.
Fakat Kraken T.E varken alınmaz.
Evet, bu.
arctis 5den memnunum sadece yüksek ses vermiyor konforu hissediyorsun terletmiyormaksimum 800 TL nütçem var hangisini seçmeliyim?
Daha önceden mouse ve klavyemi oradan almıştım sorun çıkmamıştı hiç.Evet, bu.
Lakin adekstore nasıl bilmiyorum.
20 daha koyar trendyol dan alırım.
![]()
RAZER Kraken Tournament Edition TE Kulaklık RZ04-02051000-R3M1 Siyah Fiyatı - Trendyol
RAZER Kraken Tournament Edition Siyah Kablolu Gaming Kulaklık Rz04-02051000-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sen bir Kraken T.E. denearctis 5den memnunum sadece yüksek ses vermiyor konforu hissediyorsun terletmiyor
1 2 videosunu izleyip alayım bari.Sen bir Kraken T.E. dene
Hiçbiri dostum. En iyisi Kraken T.E.
Sen bir Kraken T.E. dene
Hiçbiri dostum. En iyisi Kraken T.E.
arctis 5den memnunum sadece yüksek ses vermiyor konforu hissediyorsun terletmiyor
Evet, bu.
Lakin adekstore nasıl bilmiyorum.
20 daha koyar trendyol dan alırım.
![]()
RAZER Kraken Tournament Edition TE Kulaklık RZ04-02051000-R3M1 Siyah Fiyatı - Trendyol
RAZER Kraken Tournament Edition Siyah Kablolu Gaming Kulaklık Rz04-02051000-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ne anlattığı önemli değil1 2 videosunu izleyip alayım bari.Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu reklamda ne anlatmak isteniyor 3 kere izlediğim halde anlamadım. bir şey anlatmak istiyorda ben mi anlamıyorum ilk 40 saniyede.?
Akşama aldım o zaman.Ne anlattığı önemli değil. Cloud ll den daha iyi işte
.
Hayırlı olsun bu arada pp ye düştümAkşama aldım o zaman.![]()
Bende düştüğüm için PP yaptım.Hayırlı olsun bu arada pp ye düştüm.
Merhaba Bütçemi bir miktar artırdım ve razer kraken ultimate almaya karar verdim.Hayırlı olsun bu arada pp ye düştüm.