Ryzen 7 7800x3d ile 50.000tl her şey dahil sistem toplama

Onrr.cnn

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
50000
Merhaba arkadaşlar. Herkese kolay gelsin. Güncel bir sistem kurmak istiyorum. İşlemci belirttigim gibi 7800x3d olsun ekran karti şimdilik düşük kalsa olurmu? Cs2 ve valorant oynayacagim genellikle. İleride ekran karti yükseltebilirim. Monitör, klavye, maus, kulaklık hepsi olması lazım. Bu oyunlari oynayacagim dedigim gibi. Yardimci olursanız çok teşekkür ederim.

Ekran kartını dışarda bırakarak hazırladım. Klavye-Mouse'da ilgi alanım dışında. Burası toplam 42k
İşlemci
14.8k

Anakart
4.5k

Kasa-PSU
4.9k

RAM
5.3k

SSD
3.2k

Monitör
9.3k

Son düzenleme:
Ekran kartını dışarda bırakarak hazırladım. Klavye-Mouse'da ilgi alanım dışında. Burası toplam 42k
İşlemci
14.8k

Anakart
4.5k

Kasa-PSU
4.9k

RAM
5.3k

SSD
3.2k

Monitör
9.3k

Teşekkür ederim öncelikle. Şimdi bu sisteme hangi ekran kartini almalıyım? Bu oyunlarda akıcı oynamak için.

Teşekkür ederim öncelikle. Şimdi bu sisteme hangi ekran kartini almalıyım? Bu oyunlarda akıcı oynamak için.
CS 2 / Valorant'ı 1080p oynayacağınızı düşünerek bu önerileri yaptım.
İleride 9060 XT alırsınız; 1080p'de FPS oyunları, 2K'da hikayeli oyunları rahatlıkla oynarsınız. 2K monitörde kullanıyorsanız.
Kullanmıyorsanız gerekte yok açıkçası illa.
Hikayeli oyunlarda zaten çok fazla FPS derdiniz olmayacak.

Son düzenleme:
İleride 9060 XT alırsınız; 1080p'de FPS oyunları, 2K'da hikayeli oyunları rahatlıkla oynarsınız.
2K monitörde kullanıyorsanız. Kullanmıyorsanız gerekte yok açıkçası illa.
Hocam cs ve valo amd düşük fps veriyor.Sadece cs valo felan oynicaksa nvida kart almalı.

İşlemci
14.8k

Anakart
4.5k

Kasa-PSU
4.9k

RAM
5.3k

SSD
3.2k

Monitör
9.3k

bu ssd vatan indirimlerinde 2,8 oluyor bu hafta 2 defa oldu

Dediğin oyunlar işlemciden besleniyor yalnız ekran kartı ile pek alakası yok :D
hayır var arkadaşın dediği doğru amd kartlar cs de dengi veya altı nvidia kadar performans gösteremiyor işlemci odaklı ama ekran kartının üreticisi de önemli performans testlerine youtube dan bakabilirsiniz

İleride 9060 XT alırsınız; 1080p'de FPS oyunları, 2K'da hikayeli oyunları rahatlıkla oynarsınız. 2K monitörde kullanıyorsanız.
Kullanmıyorsanız gerekte yok açıkçası illa.
Ekran kartsizda oynayabilirmiyim? Anlamadım tam.

Ekran kartsizda oynayabilirmiyim? Anlamadım tam.
İleride ekran kartı yükseltebilirim dediğiniz için bu şekilde önerdim. Ekran kartı da olursa 50k'yı geçer monitörle beraber.

İleride ekran kartı yükseltebilirim dediğiniz için bu şekilde önerdim. Ekran kartı da olursa 50k'yı geçer monitörle beraber.
Kartsiz takılmadan oynarsam sıkıntı yok ileride zaten rx9070xt düşünüyorum.

Geri