fiyat olarak bir şey diyemeyiz o ülkenin piyasasını bilmiyoz ama genel olarak güzel parçalar sadece ekran kartı modeli kötü denebilir. Windforce genelde sıcak ve yüksek fan seslidir. Değişebiliyorsa bir bak derim.Mainboard ve diğer parçların hepsini değerlendirip yorumlar ve eleştirirseniz süper olur. Mainboard için bu mu iyi yoksa Msi pro b650 mi ?
Anladım, peki seçenekler bunlar hangisini tercih ediyim ?fiyat olarak bir şey diyemeyiz o ülkenin piyasasını bilmiyoz ama genel olarak güzel parçalar sadece ekran kartı modeli kötü denebilir. Windforce genelde sıcak ve yüksek fan seslidir. Değişebiliyorsa bir bak derim.
En üstteki nedir bilmiyorum ilk defa gördüm. Palit alınır güzel modeldir.Anladım, peki seçenekler bunlar hangisini tercih ediyim ?
Almanyadaki en iyi site buGüzel pahalı mı acaba site alman forumlarına sormak lazım aslında
İşlemci soğutucusu, Thermal Grizzly PhaseSheet PTM ısı yalıtmapedi olarak geçiyor.En üstteki nedir bilmiyorum ilk defa gördüm. Palit alınır güzel modeldir.
Soğutma ve fan sesi olarak windforce'dan çok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de işlemci soğutucusu hangisi ben göremedim ?
Hocam hava soğutma sıvı soğutma vs yoksa 9700x'i soğutamazsın. Herhalde stok fan koyacaklar. Oyunda sürekli sıcaklıklardan dolayı frekans düşer hem tam performans alamazsın hem drop olur veya pc kapanabilir birden.Almanyadaki en iyi site bu
İşlemci soğutucusu, Thermal Grizzly PhaseSheet PTM ısı yalıtmapedi olarak geçiyor.
Pardon hocam, hava soğutma da var bu ped ekstra, asıl soğutucusu haba soğutma bequiet yazan varya işte o hocam.Hocam hava soğutma sıvı soğutma vs yoksa 9700x'i soğutamazsın. Herhalde stok fan koyacaklar. Oyunda sürekli sıcaklıklardan dolayı frekans düşer hem tam performans alamazsın hem drop olur veya pc kapanabilir birden.
hocam Tuf lar plus olunca öneriyorlardı onun dışında Tuf önermiyorlar fiyatı size mantıklı geldiyse alabilirsiniz zaten 100-150 Euro ya anakart alınabiliyor en kötü beğenmezseniz iyi ortalama bir şey alırsınızMainboard ve diğer parçların hepsini değerlendirip yorumlar ve eleştirirseniz süper olur. Mainboard için bu mu iyi yoksa Msi pro b650 mi ?
6 ısı borulu çift kule çift fan hava soğutmaymış. Modeli ilk defa görüyorum ama bende de 9700x'den sıcak çalışan 7800x3d ve 6 ısı borulu çift kule çift fan var 80 derece hiç görmedim throotle yapmıyor oyunlarda.Pardon hocam, hava soğutma da var bu ped ekstra, asıl soğutucusu haba soğutma bequiet yazan varya işte o hocam.
tuf b650 plus zatenhocam Tuf lar plus olunca öneriyorlardı onun dışında Tuf önermiyorlar fiyatı size mantıklı geldiyse alabilirsiniz zaten 100-150 Euro ya anakart alınabiliyor en kötü beğenmezseniz iyi ortalama bir şey alırsınız
Evet hocam şuan seçili olan zaten plus, nediyorsun tercih etmeli miyim ? Çünkü msi pro b650 ile karşılaştırınca msi daha fazla puan almış ve galiba asus da bluetooth ve kablosuz bağlantı desteği yok. Arada kaldım.hocam Tuf lar plus olunca öneriyorlardı onun dışında Tuf önermiyorlar fiyatı size mantıklı geldiyse alabilirsiniz zaten 100-150 Euro ya anakart alınabiliyor en kötü beğenmezseniz iyi ortalama bir şey alırsınız
İyi mi yani hocam seçili olan ?6 ısı borulu çift kule çift fan hava soğutmaymış. Modeli ilk defa görüyorum ama bende de 9700x'den sıcak çalışan 7800x3d ve 6 ısı borulu çift kule çift fan var 80 derece hiç görmedim throotle yapmıyor oyunlarda.
2k ultra cs2 değerleri. Şu an biraz daha serin çalışıyor o zaman Adana'da yerdeydi kasam
Alıntıyı görüntüle
tuf b650 plus zaten
iyi anakarttır hocam yükseltmeye önü açıkEvet hocam şuan seçili olan zaten plus, nediyorsun tercih etmeli miyim ? Çünkü msi pro b650 ile karşılaştırınca msi daha fazla puan almış ve galiba asus da bluetooth ve kablosuz bağlantı desteği yok. Arada kaldım.
İyi mi yani hocam seçili olan ?
En üstteki nedir bilmiyorum ilk defa gördüm. Palit alınır güzel modeldir.
Soğutma ve fan sesi olarak windforce'dan çok daha iyi.
Bir de işlemci soğutucusu hangisi ben göremedim ?