geç değil ilk işin tyt ayt denemesi yapıp analizini yapman ondan sonra plan çizmelisinMatematikte temel atmak için Bıyıklı matematiğin 10 gunde temel atma kitabı var onu almayı düşünüyorum fakat devamında aynı branş ve diğer branş ve dil bilgisi gibi konular için nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Neyin eksik biliyorsundur, onlara yoğunlaş. Sayısaldan mı gireceksin?Mezuna bıraktım, tyt 40 net yapmıştım konu bilgim yok.
Eşit ağırlıktan gireceğim bu sene mezuna bıraktım bildiğim bir şey yok tüm branş ve konularda sıfırım.Kaçıncı sınıfsın sıfırdan mı başlıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyin eksik biliyorsundur, onlara yoğunlaş. Sayısaldan mı gireceksin?
dostum bende senin gibiyim, sana bi kaç taktik vericem. ilk olarak hızlı net getirmeye bakmalısın yani matematikde problemlerden konuları çalış, temel kavramlar üslü sayılar rasyonel sayılar köklü sayılar oran orantı konularını öğrenip akabinde problem konularına geçiş yapıp onlarıda halledersen 10-15 net cepte, onun dışında tyt fen basit bence kimya 1 haftada bitiyor, fizik 2 haftada halledersin, tabii 1 haftanın her günü 4-5 saat çalışma ile. ama senin aynı anda bütün dersleri ilerletmen gerekiyor. sosyal yorum odaklı zaten çok kasmaya gerek yok, türkçe kısmı okuma anlama istiyor o yüzden günlük su içer gibi 20-30 paragraf çözüp alıştırmalısın kendini, aynı şekil problemleride öyle her gün karışık her konusundan soru çözmelisin ki unutmayasın çünkü tyt bilgi değil pratik isteyen bir sınav, bunları düzgün bir şekilde planlı olarak yaparsan tyt yi 80 net e kadar çekebilirsin, benimde şuan netim 40 (özdebir yayınları) bu dediklerimin aynısını bizzat ben uygulayacağım, yardım istersen insta falan verirsin daha detaylı yazarımEşit ağırlıktan gireceğim bu sene mezuna bıraktım bildiğim bir şey yok tüm branş ve konularda sıfırım.
Dershaneye gidiyorsan bırak yt fazlasıyla yeterli.Matematikte temel atmak için Bıyıklı matematiğin 10 gunde temel atma kitabı var onu almayı düşünüyorum fakat devamında aynı branş ve diğer branş ve dil bilgisi gibi konular için nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Instagram yok ancak Twitter ile Facebook var, sende de varsa ordan haberleşebiliriz.dostum bende senin gibiyim, sana bi kaç taktik vericem. ilk olarak hızlı net getirmeye bakmalısın yani matematikde problemlerden konuları çalış, temel kavramlar üslü sayılar rasyonel sayılar köklü sayılar oran orantı konularını öğrenip akabinde problem konularına geçiş yapıp onlarıda halledersen 10-15 net cepte, onun dışında tyt fen basit bence kimya 1 haftada bitiyor, fizik 2 haftada halledersin, tabii 1 haftanın her günü 4-5 saat çalışma ile. ama senin aynı anda bütün dersleri ilerletmen gerekiyor. sosyal yorum odaklı zaten çok kasmaya gerek yok, türkçe kısmı okuma anlama istiyor o yüzden günlük su içer gibi 20-30 paragraf çözüp alıştırmalısın kendini, aynı şekil problemleride öyle her gün karışık her konusundan soru çözmelisin ki unutmayasın çünkü tyt bilgi değil pratik isteyen bir sınav, bunları düzgün bir şekilde planlı olarak yaparsan tyt yi 80 net e kadar çekebilirsin, benimde şuan netim 40 (özdebir yayınları) bu dediklerimin aynısını bizzat ben uygulayacağım, yardım istersen insta falan verirsin daha detaylı yazarım
Dershaneye gitmiyorum hocam dediğin gibi yt yeterli ordan çalışacağım.Dershaneye gidiyorsan bırak yt fazlasıyla yeterli.
Okul var mı?Instagram yok ancak Twitter ile Facebook var, sende de varsa ordan haberleşebiliriz.
Dershaneye gitmiyorum hocam dediğin gibi yt yeterli ordan çalışacağım.
o ikisi bende yok kankamInstagram yok ancak Twitter ile Facebook var, sende de varsa ordan haberleşebiliriz.
Dershaneye gitmiyorum hocam dediğin gibi yt yeterli ordan çalışacağım.
Oooo o zaman rahat. TYT Mat pek sıkıntı yoksa hızlandırılmış mert hoca 70 günde tyt mat başla.Mezunum