Yks Çalışmaya Nasıl Başlamalıyım?

•|Gusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
Matematikte temel atmak için Bıyıklı matematiğin 10 gunde temel atma kitabı var onu almayı düşünüyorum fakat devamında aynı branş ve diğer branş ve dil bilgisi gibi konular için nasıl başlayacağımı bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Biraz geç başlıyorum farkındayım fakat 100-150.000 yapsam güzel olur.

Matematikte temel atmak için Bıyıklı matematiğin 10 gunde temel atma kitabı var onu almayı düşünüyorum fakat devamında aynı branş ve diğer branş ve dil bilgisi gibi konular için nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
geç değil ilk işin tyt ayt denemesi yapıp analizini yapman ondan sonra plan çizmelisin

Kaçıncı sınıfsın sıfırdan mı başlıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mezuna bıraktım, tyt 40 net yapmıştım konu bilgim yok.
Neyin eksik biliyorsundur, onlara yoğunlaş. Sayısaldan mı gireceksin?

Kaçıncı sınıfsın sıfırdan mı başlıyorsun?

Neyin eksik biliyorsundur, onlara yoğunlaş. Sayısaldan mı gireceksin?
Eşit ağırlıktan gireceğim bu sene mezuna bıraktım bildiğim bir şey yok tüm branş ve konularda sıfırım.

Eşit ağırlıktan gireceğim bu sene mezuna bıraktım bildiğim bir şey yok tüm branş ve konularda sıfırım.
dostum bende senin gibiyim, sana bi kaç taktik vericem. ilk olarak hızlı net getirmeye bakmalısın yani matematikde problemlerden konuları çalış, temel kavramlar üslü sayılar rasyonel sayılar köklü sayılar oran orantı konularını öğrenip akabinde problem konularına geçiş yapıp onlarıda halledersen 10-15 net cepte, onun dışında tyt fen basit bence kimya 1 haftada bitiyor, fizik 2 haftada halledersin, tabii 1 haftanın her günü 4-5 saat çalışma ile. ama senin aynı anda bütün dersleri ilerletmen gerekiyor. sosyal yorum odaklı zaten çok kasmaya gerek yok, türkçe kısmı okuma anlama istiyor o yüzden günlük su içer gibi 20-30 paragraf çözüp alıştırmalısın kendini, aynı şekil problemleride öyle her gün karışık her konusundan soru çözmelisin ki unutmayasın çünkü tyt bilgi değil pratik isteyen bir sınav, bunları düzgün bir şekilde planlı olarak yaparsan tyt yi 80 net e kadar çekebilirsin, benimde şuan netim 40 (özdebir yayınları) bu dediklerimin aynısını bizzat ben uygulayacağım, yardım istersen insta falan verirsin daha detaylı yazarım

Dershaneye gidiyorsan bırak yt fazlasıyla yeterli.

dostum bende senin gibiyim, sana bi kaç taktik vericem. ilk olarak hızlı net getirmeye bakmalısın yani matematikde problemlerden konuları çalış, temel kavramlar üslü sayılar rasyonel sayılar köklü sayılar oran orantı konularını öğrenip akabinde problem konularına geçiş yapıp onlarıda halledersen 10-15 net cepte, onun dışında tyt fen basit bence kimya 1 haftada bitiyor, fizik 2 haftada halledersin, tabii 1 haftanın her günü 4-5 saat çalışma ile. ama senin aynı anda bütün dersleri ilerletmen gerekiyor. sosyal yorum odaklı zaten çok kasmaya gerek yok, türkçe kısmı okuma anlama istiyor o yüzden günlük su içer gibi 20-30 paragraf çözüp alıştırmalısın kendini, aynı şekil problemleride öyle her gün karışık her konusundan soru çözmelisin ki unutmayasın çünkü tyt bilgi değil pratik isteyen bir sınav, bunları düzgün bir şekilde planlı olarak yaparsan tyt yi 80 net e kadar çekebilirsin, benimde şuan netim 40 (özdebir yayınları) bu dediklerimin aynısını bizzat ben uygulayacağım, yardım istersen insta falan verirsin daha detaylı yazarım
Instagram yok ancak Twitter ile Facebook var, sende de varsa ordan haberleşebiliriz.

Dershaneye gidiyorsan bırak yt fazlasıyla yeterli.
Dershaneye gitmiyorum hocam dediğin gibi yt yeterli ordan çalışacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Instagram yok ancak Twitter ile Facebook var, sende de varsa ordan haberleşebiliriz.

Okul var mı?

o ikisi bende yok kankam

Oooo o zaman rahat. TYT Mat pek sıkıntı yoksa hızlandırılmış mert hoca 70 günde tyt mat başla.
Benim hocam kimya hem tyt hem ayt. Video süreleri uzun ama ezber değil akılda kalıcı o kadar şifre var ki çok rahatlatıyor. Hocanın öyle her şeye şifre koymasını şu an hemşirelikte bile kullanıyorum.

DR Biyoloji bir tık ayrıntı ama biyo anlaman için gerekiyor ayrıntı yoksa anlamazsın. Kitabı da kısmen kendin yazdığından çok iyi oluyor.

Fizik ben benim hocam kullandım ama fiziği kötü olan biri anlamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,082
Üyeler
183,213
Son üye
ywd9
Geri