kullanmıyorum kanka vallaEn olmazsa olmazlar yok sende de![]()
Önce bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabını bitirip dediğini yapacağım.Dil bilgisi için ne önerirsin?Oooo o zaman rahat. TYT Mat pek sıkıntı yoksa hızlandırılmış mert hoca 70 günde tyt mat başla.
Benim hocam kimya hem tyt hem ayt. Video süreleri uzun ama ezber değil akılda kalıcı o kadar şifre var ki çok rahatlatıyor. Hocanın öyle her şeye şifre koymasını şu an hemşirelikte bile kullanıyorum.
DR Biyoloji bir tık ayrıntı ama biyo anlaman için gerekiyor ayrıntı yoksa anlamazsın. Kitabı da kısmen kendin yazdığından çok iyi oluyor.
Fizik ben benim hocam kullandım ama fiziği kötü olan biri anlamaz.
Dil girmedim bilmiyom. En son ingilizce için 5. sınıfta kitap almıştım o da 5. sınıfta benim okul pilot okuldu çoğu ders yok haftada 14 ders görüyorduk. Ama o zaman da kullandığım ve hala gördüğüm more & more vardı. Dizi film izlerken altyazılı izlemenin de yararı var. Bir de geforce now'dan oyun oynarken mecbur bazı oyunlar ingilizce oynuyordum çeviriden anlamına bakıyordum. Kısaca hayatında da uygula. Mesela tyt'ye de gireceksin yazım ve noktalamaya normal mesajların da dikkat et.Önce bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabını bitirip dediğini yapacağım.Dil bilgisi için ne önerirsin?
Dil bilgin o kadar kötü ki İngilizce sandınDil girmedim bilmiyom. En son ingilizce için 5. sınıfta kitap almıştım o da 5. sınıfta benim okul pilot okuldu çoğu ders yok haftada 14 ders görüyorduk. Ama o zaman da kullandığım ve hala gördüğüm more & more vardı. Dizi film izlerken altyazılı izlemenin de yararı var. Bir de geforce now'dan oyun oynarken mecbur bazı oyunlar ingilizce oynuyordum çeviriden anlamına bakıyordum. Kısaca hayatında da uygula. Mesela tyt'ye de gireceksin yazım ve noktalamaya normal mesajların da dikkat et.
Yaw ben niye acaba ingilizce anladım. Neyse normal dil bilgisi için de yazmışım zaten son cümlelerde.Dil bilgin o kadar kötü ki İngilizce sandın
Hocam Türkçedeki dil bilgisinden bahsediyorum "ulama" "yazım yanlışı' vb.
Bir eacı için en önemli şey matematiktir. Evet birçok kişi mat yapamadığından geçiyor. Bu yüzdende siz matematik yapıp herkesin önüne geçebilirsiniz. Netler biraz uç olcak ama tyt mat 35+ ayt matta 35+ olursa eada zaten garanti 30k var diğerlerini çözmesen bile.Eşit ağırlıktan gireceğim bu sene mezuna bıraktım bildiğim bir şey yok tüm branş ve konularda sıfırım.