KLASSE YENİ SERİ MOUSEPAD 1350TL

Klasse sanki bir tık abartmaya başladı ya, f/p olarak güzel ürünleri vardı ama bu fiyat bandında sanki daha iyi alternatifleri var diye biliyorum. 3-4 farklı pad'i mevcut ama mpc serisi 2. kere yıkamadan sonra deforme olmaya başladı bile .

%90 speed %10 control modeli muadillerine bakarsak halen uygun bir mouse pad

Alma aldırma arkadaşım iki ilgi ve satış görünce altları üstleri ayrı oynuyor. Ne bu fiyatlar aldı başını gidiyor? Elinizdeki ile topluca herkes idare etse satış yapamasalar illa düşürecekler. Bir üründen %400 kar ediyorlar en az yazık günah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 senedir aynı mouse, 2.5 senedir aynı klavye ve 2 senedir de bimden aldığım rgb mousepad'ı kullanıyorum bir eksiklik yaşamıyorum da hissetmiyorum da. Gidip plastik tabanı kumaş yüzeyli her şeyiyle 200 lira maliyetli bi mouse pad'e 1000 lira vermenin manası yok.

Bir mouse pad e bu kadar vermek hala mantıklı gelmiyor. Yani 500 600 liralık mouse pad den çok farklı bir fark olacağını sanmıyorum. %50 speed %50 kontrol yeterli olur.

bi yerleri kalkmış millet aldıkça. tiktok olmasa 400 liraya satılacak ürünler. bu arada kendim de huoyun kullanıyorum gayet güzel çok parası olan alsın.

Geri