İlk Videom Nasıl Olmuş?

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Merhaba dün gece 2. el aldığım MSI RX570 GAMİNG (X mi değil mi bilmiyorum nereden anlarım kartı çalıştırmadan?) İçini açıp videosunu çektik hayatımda ilk kez ekran kartı açtığım için tabi biraz yavaştım, kanalın da ilk videosu oldu sizce güze olmuş mu video?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video:

Güzel video eline sağlık kullandığın aleti adını öğrenebilir miyim ?

Merhaba dün gece 2. el aldığım MSI RX570 GAMİNG (X mi değil mi bilmiyorum nereden anlarım kartı çalıştırmadan?) İçini açıp videosunu çektik hayatımda ilk kez ekran kartı açtığım için tabi biraz yavaştım, kanalın da ilk videosu oldu sizce güze olmuş mu video?

Video:
Grubun tek youtuberi benim kimse tahtıma oturamaz.
-Taha Duymaz

Videoyu sola değilde bize doğru yapsan daha iyi olabilir ve arkadan garip garip sesler geliyor kulak içi kulaklık ile mikrofonu tişörtüne bir mandal yardımı ile bağlayıp bir video editleme programı ile sesi daha iyileştirebilirsin. Ayrıca tornavida kullansan iyi edersin bir süre sonra makine ile yapınca yalama yapabiliyor bunu ben yaşadım maalesef. Onun dışında ilk videona göre fena değil.

Video:
Arkadaki sesler çok iyimiş :D güzel video dostum

Video:
Hocam ekran kartını seninde gösterdiğini gibi açıp içini temizlediğimde garanti dışı kalır mı acaba?
Kart 5 aylık.
Hem içini temizleyeceğim hem de termal macun sürerim (Arctic mx 4)
Bu arada güzel video like attım bile <3

Hocam ekran kartını seninde gösterdiğini gibi açıp içini temizlediğimde garanti dışı kalır mı acaba?
Kart 5 aylık.
Hem içini temizleyeceğim hem de termal macun sürerim (Arctic mx 4)
Bu arada güzel video like attım bile <3
kalır

Aferin la iyi olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,076
Üyeler
189,029
Son üye
medi