Hangi ekran kartlı laptop almalıyım

Reaksiyon skoru
1,471
Üst düzey oyunlarda ultra ayarlarda 100 fps beklentim yok orta ayarlarda 60-70 fps yeterli.Min hangi ekran kartına bakmalıyım? Min 3 sene götürecek bir laptop arıyorum.

Bütçe belirtirseniz daha iyi olur

Bütçe belirtirseniz daha iyi olur
usta normalde bütçem 45 k ancak şuanda pcden kısıp 11k civarına 2. el series s alma dikri girdi kafama sizce nasıl olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde laptopum var özellikleri baya kötü ancak ssd olduğu için kasma donma kesinlikle yok,o yüzden webde dolanmada,Ders çalışmamda hiç bir sıkıntısı yok sadece bir kaç oyun için aslında pc değiştirmek istiyorum.
usta normalde bütçem 45 k ancak şuanda pcden kısıp 11k civarına 2. el series s alma dikri girdi kafama sizce nasıl olur ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde laptopum var özellikleri baya kötü ancak ssd olduğu için kasma donma kesinlikle yok,o yüzden webde dolanmada,Ders çalışmamda hiç bir sıkıntısı yok sadece bir kaç oyun için aslında pc değiştirmek istiyorum.
Bence series s boşverin yd PS 5 yapıştırın laptopada biraz ram format bakım ve o.c iyi olur

Geri