Taahhüt bitmeden arayıp işlem yapmadınız mı?Bugün evde internet taahhütüm bitiyordu, fakat Turktelekom sitesine girdiğimde 08 Ocak 2027 tarihinde uzatıldığını gördüm,bu nasıl olabilir?
Hayır yapmadımTaahhüt bitmeden arayıp işlem yapmadınız mı?
Onlar sizi son bir ayınız kaldığında aramadı mı? Yada bugün?Hayır yapmadım
Son bir ayınız kaldıya dair bir bilgilendirme yapamadılar bugün aradılarmı bilmiyorum, müşteri babam olduğu için ir bilgim yok.Onlar sizi son bir ayınız kaldığında aramadı mı? Yada bugün?
Biri 18 aylık taahhüt onaylamıştır kendi kendine uzamaz. Siz onay vermediyseniz aileden birine falan onay verdirmiş olabilirler mesele taahhüt yenileme olunca abonelik kimin üstüne falan diye pek sorgulamıyorlar kayıtlı telefonu arayıp onay alıyorlar.Bugün evde internet taahhütüm bitiyordu, fakat Turktelekom sitesine girdiğimde 08 Ocak 2027 tarihinde uzatıldığını gördüm,bu nasıl olabilir?
Babanızı arayıp zorla onaylattırmış olabilirler anlamadığı için. Geçmiş olsun.Son bir ayınız kaldıya dair bir bilgilendirme yapamadılar bugün aradılarmı bilmiyorum, müşteri babam olduğu için ir bilgim yok.
İptal edilemez mı?Biri 18 aylık taahhüt onaylamıştır kendi kendine uzamaz. Siz onay vermediyseniz aileden birine falan onay verdirmiş olabilirler mesele taahhüt yenileme olunca abonelik kimin üstüne falan diye pek sorgulamıyorlar![]()
Sözleşme iptal ücreti ödersin Gibi geliyor.İptal edilemez mı?
Onaylayan abonelik sahibi değilse ettirilir (ama baya uğraşırsınız) ama abonelik sahibi bizzat onay verdiyse cayma bedelsiz ayrılmak zor.İptal edilemez mı?
Taahhüt için gün sayıyordum bende, bunu iptal etme gibi bir şansım yok mu?Babanızı arayıp zorla onaylattırmış olabilirler anlamadığı için. Geçmiş olsun.
Ne kadardır?Sözleşme iptal ücreti ödersin Gibi geliyor.
Ne kadar bir ücret?Onaylayan abonelik sahibi değilse ettirilir (ama baya uğraşırsınız) ama abonelik sahibi bizzat onay verdiyse cayma bedelsiz ayrılmak zor.
O firmanın keyfine bağlı arayıp öğrenmek gerek.Taahhüt için gün sayıyordum bende, bunu iptal etme gibi bir şansım yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadardır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar bir ücret?