Yardım Taahhütüm Sebepsiz Yere Uzadı

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,078
Bugün evde internet taahhütüm bitiyordu, fakat Turktelekom sitesine girdiğimde 08 Ocak 2027 tarihinde uzatıldığını gördüm,bu nasıl olabilir?

Fatura bilgiside gözükmüyor.

Bugün evde internet taahhütüm bitiyordu, fakat Turktelekom sitesine girdiğimde 08 Ocak 2027 tarihinde uzatıldığını gördüm,bu nasıl olabilir?
Taahhüt bitmeden arayıp işlem yapmadınız mı?

Onlar sizi son bir ayınız kaldığında aramadı mı? Yada bugün?
Son bir ayınız kaldıya dair bir bilgilendirme yapamadılar bugün aradılarmı bilmiyorum, müşteri babam olduğu için ir bilgim yok.

Biri 18 aylık taahhüt onaylamıştır kendi kendine uzamaz. Siz onay vermediyseniz aileden birine falan onay verdirmiş olabilirler mesele taahhüt yenileme olunca abonelik kimin üstüne falan diye pek sorgulamıyorlar kayıtlı telefonu arayıp onay alıyorlar.

Son bir ayınız kaldıya dair bir bilgilendirme yapamadılar bugün aradılarmı bilmiyorum, müşteri babam olduğu için ir bilgim yok.
Babanızı arayıp zorla onaylattırmış olabilirler anlamadığı için. Geçmiş olsun.

Biri 18 aylık taahhüt onaylamıştır kendi kendine uzamaz. Siz onay vermediyseniz aileden birine falan onay verdirmiş olabilirler mesele taahhüt yenileme olunca abonelik kimin üstüne falan diye pek sorgulamıyorlar 😅
İptal edilemez mı?

Babanızı arayıp zorla onaylattırmış olabilirler anlamadığı için. Geçmiş olsun.
Taahhüt için gün sayıyordum bende, bunu iptal etme gibi bir şansım yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sözleşme iptal ücreti ödersin Gibi geliyor.
Ne kadardır?

Onaylayan abonelik sahibi değilse ettirilir (ama baya uğraşırsınız) ama abonelik sahibi bizzat onay verdiyse cayma bedelsiz ayrılmak zor.
Ne kadar bir ücret?

Taahhüt için gün sayıyordum bende, bunu iptal etme gibi bir şansım yok mu?

Ne kadardır?

Ne kadar bir ücret?
O firmanın keyfine bağlı arayıp öğrenmek gerek.

Geri