Aldım direk hocam yurtta kalıyorum. Nereye koyucam hiçbir fikrim yok ama LG olması çok cezbetti beni bende Lenovo loq var azcik büyük ekran istiyordum çok güzel geldi.Alıntıyı görüntüle
piksel bilgisi yok yani ölü pikselsiz çıkması lazım alınır
sahibinden satıcı fiyatından çok daha ucuz 1 yıl garantili 3 taksitle alabiliyorsun ama çoğu ürünü ben bile bir sürü ürün aldımG pro superlight olmasa 2’yi çekerdim. İyi bi indirim ama indirim olan ürünler zaten 3-5 yılda bir değiştirilen ürünler. Bu yüzden çoğu kişinin ihtiyacı yoktur.
Link paylaşır mısnG pro superlight olmasa 2’yi çekerdim. İyi bi indirim ama indirim olan ürünler zaten 3-5 yılda bir değiştirilen ürünler. Bu yüzden çoğu kişinin ihtiyacı yoktur.
amazon.com.tr/Logitech-Superlight-Kablosuz-Faresi-Siyah/dp/B07W5JKP66/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=31H886CMD8EPU&dib=eyJ2IjoiMSJ9.5giO86_AZMoGZhbbwLr0daA_G6yhDEAihas0N7YU3UwRJhLkOziLJh5vnePlH1HWMbC0gM0jVO_2r0UVsdjoiU3uws1_yuUiT4OE7DwiRbHqXz7Q0pfv3_lzyW93gIT8FpyuVmeIUmSCvTYTpJQmbKkn6CYgW15iLjpx2jlXnfqkXAjY8hat8F6GyeUQ-IPTsVRc8Zva-SQdK7Mb7C40r__5HsfvDJyXbzqmN75YZL8.Rqkeh2Lbq5i1V2lmHpCb-fIhHvBpJNFvLIXud5FhhwU&dib_tag=se&keywords=superlight&qid=1759305042&s=videogames&sprefix=superlight%2Cvideogames%2C128&sr=1-2Link paylaşır mısn
Ben o işle uğraşamam ya hocam. alırsam kendim için alırım.sahibinden satıcı fiyatından çok daha ucuz 1 yıl garantili 3 taksitle alabiliyorsun ama çoğu ürünü ben bile bir sürü ürün aldım
Ah beyazı olsaDEATHADDER V3 PRO Stok 20 Durum Yeni Gibi 2575TLRazer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (63g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Siyah : Amazon.com.tr
Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (63g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
alınır kablosuzu 2.8k düşüyor
dostum yerine ne önerirsin biraz çıkabilirimalınır kablosuzu 2.8k düşüyor
bu fiyata bişi öneremem daha iyisi zor hocamdostum yerine ne önerirsin biraz çıkabilirim