thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,905
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anında bitiyor çoğunu ben bile alamıyorumiPhone mu link var mı hocam ben bakıyorum da bulamadım.
anında bitiyor çoğunu ben bile alamıyorumiPhone mu link var mı hocam ben bakıyorum da bulamadım.
Ben bir b.k yedim gardaş 47k ya aldım 6 taksitkronik kopma belli bir zamandan sonra ses %50 sonra bozma aşırı tiz hiç bir övülen yanı yok.
ses sistemi kullanan adam direk hiseder yoksa bende alıcaktım.
Nereden takip ediyorsun paylaşır mısın ?anında bitiyor çoğunu ben bile alamıyorum
güzel fiyat bu ürün için yeni gibi yazıyor durumunda
ölü pixel yoksa çok tatlı bir pok bu
özelden yazınNereden takip ediyorsun paylaşır mısın ?
Varsada iadeyi basarız bu fiyata hiç olmadı bile bu ürünölü pixel yoksa çok tatlı bir pok bu
garanti uzunsa bence güzel.
ben görmedim bu fiyata onca monitor takip ettim aldım.Varsada iadeyi basarız bu fiyata hiç olmadı bile bu ürünsanmıyorum
Pederi aradım 9 taksitle al ben 300-300 öderim dedi. Yav bu adam benim babam...Razer Leviathan V2 X 2355'e iyi gibi.
Razer Leviathan V2 X - PC Oyun Soundbar'ı (Tam Aralıklı Sürücüler, Kompakt Masaüstü Form Faktörü, USB Tip C Güç ve Ses Dağıtımı, Bluetooth 5.0) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Leviathan V2 X - PC Oyun Soundbar'ı (Tam Aralıklı Sürücüler, Kompakt Masaüstü Form Faktörü, USB Tip C Güç ve Ses Dağıtımı, Bluetooth 5.0) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
5 saniyede bittiCep telefonlarını havada kapmışlar ya stok kalmamış