🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

v4 de vardı ama o kadar inmiyordu bi bakmak lazım 3 lerde bişeye geliyodu galiba v4
Onunda alayım o zaman bakayım bi baktım 4065 tl diyor alınmaz bence 3500 kere düşmüştü bir ara

Bugün alıp iade edenlerin ürünleri kasımda stokta
Sırf kasımda acaba daha ucuzlar mı diye bazı ürünleri almadım bugün. Monitör ve kulaklıklar çok cazipti onları aldık hayırlısı umarım herkese iyi güzel temiz ürünler gelir

ölü pikseller için ayrıca 5 adete kadar ölü piksel olabilir diye ibare oluyor.
böyle uyarı varsa en azından ölü piksel olmaması lazım bu mantıkla

Ekler

• 1231.webp
    1231.webp
    5.5 KB · Hit: 121
Sırf kasımda acaba daha ucuzlar mı diye bazı ürünleri almadım bugün. Monitör ve kulaklıklar çok cazipti onları aldık hayırlısı umarım herkese iyi güzel temiz ürünler gelir
Hocam ben listeleyeniyorum ya indirimli ürünleri çıkmıyor karşıma mobilden 2k monitör kelepir M2 SSD 1tb üstü kablosuz gaming kulaklik mekanik klavye falan var mı acaba?

Hocam ben listeleyeniyorum ya indirimli ürünleri çıkmıyor karşıma mobilden 2k monitör kelepir M2 SSD 1tb üstü kablosuz gaming kulaklik mekanik klavye falan var mı acaba?
pc de sorun olmuyor açıkçası biraz şans işi bu depo anında gelip bitiyor, sanırım samsung oled dışında çoğu 5 dakika içinde bitti samsung oledin de stoğu yüksekti

Geri